onsdag den 4. november 2009

Agilitystævne i Vallensbæk

VAS holdt traditionen tro november stævne indendørs i Vallensbæk Idrætscenter. Vi deltog med Zinnia og Godis.
Godis lagde ud med SP2. Han løb meget forsigtigt, men kom fejlfrit igennem, men han havde tidsfejl. Det var lidt vildt, for så langsomt synes jeg nu ikke at han løb. Zinnia havde sin første start i SP3. Hun var vild og løb rimelig stærkt. Hun fik en nedrivning og siden løb hun mellem hjulet og rammen på 2. sidste forhindring og blev disket.
I VAS mesterskabet, som var en AGÅ bane løb Godis mere sikkert end første løb, men smuttede indenom og forbi et spring og blev disket. Zinnia løb med god fart. Hun rørte feltet på A’et tydeligt, men blev der ikke, så jeg valgte at sætte hende tilbage og tage en frivillig disk. Siden snublede hun da hun landede efter et spring og fik sat af i en lidt dårlig vinkel til næste spring og så gik hun i 2. port i slalom. Da hun skulle på balancen, var hun ved at løbe forbi, men kastede sig og på balancen fra siden og faldt, men fik reddet sig op og speedede op og fik et super stop felt på feltet. Et noget kaotisk løb. Zinnia var vildt tændt. Siden blev det Godis’ tur til AG1. Her kom der fart på drengen. Men så gik det ikke så godt med felterne. Hovedsagen var at Godis tændte og løb stærkt. De endte med 20 fejl, men en god tid :-)
Sidste løb var Zinnia’s AG3. Endnu engang fik Zinnia et flot felt på A’et, men blev der ikke, så jeg valgte igen at sætte hende tilbage på A’et. Hendes vippe og bom var super og hendes hastighed rundt på banen var i top. Hun havde faktisk så meget fart på at jeg ikke kunne få hende drejet da jeg tog imod før anden sidste forhindring, så hun smuttede forbi muren.
Zinnia sluttede dagen af med en gang velfortjent massage.

Ingen kommentarer: