lørdag den 7. november 2009

Skønne sheltier


Sobelkusten's Kiss Me Kate - "Wilda"
Gunilla og Agne, som vi boede hos på Gotland har et opdræt af Shelties og Australian Shepherd. Jeg vidste at de havde været i Danmark for at få parret med Monty på et tidspunkt og de havde for nyligt fået en tæve parret med Carson. Ellers kendte jeg ikke rigtig noget til deres opdræt.
De havde to Sheltie tæver boende hjemme. ”Floss” og ”Ellie”, som begge var af eget opdræt. Ellie var datter af Floss og det var hende, som var drægtig med Carson. Ellie mindede rigtig meget om Dusty. Samme farve og næsten samme udtryk. Begge tæver havde et herligt temperament og var dejligt legesyge og kontaktsøgende.
Til stævnet deltog en hel del hunde fra opdrættet og jeg var benovet over den ensartethed der var over dem alle. Man kunne ligefrem udpege hvilke hunde, der var fra deres opdræt, bare ved at se på dem. Samtidig havde de alle et herligt drive og en dejlig arbejdsiver. De var dejligt afbalancerede i deres sind og så var de bare super smukke alle sammen.

Sobelkustens Love Is All Around - "Lussi"

Preben forelskede sig i en zobel han efter Grandgables Say It Again Sam. Han lignede et mix mellem Dusty og Sunny. Og så løb han helt fantastisk hurtigt.


Sobelkustens Kiss Me Kate "Wilda" og Sobelkustens Julia Just Joined "Julia"

Jeg var helt betaget af en tæve efter Monty. Wilda hedder hun. Vi oplevede hende sammen med hendes mor Julia. De havde begge en herlig væremåde og var super kønne. Foderværten som viste dem frem, legede ruskeleg med dem med en pind. De var begge meget nemt tændt og ville endda også lege ruske leg sammen med os helt fremmede mennesker. Wilda ligner Soffy og Sunny rigtig meget og da jeg så billederne af hende i profil her bagefter, så var det en tro kopi af Godis.
Wilda

Sidste weekend da vi var i Vallensbæk, mødte vi Wilda’s kuldbror Kid. Også han er en super skøn hund med et super temperament. Han ligner også Sunny helt vildt meget. Han er 19 måneder gammel og havde sin stævne debut for en måned siden. I Vallensbæk løb han nogle flotte løb og blev bla. Nr.3 i finalen om Vallensbæk mesterskabet.

Sobelkustens Karate Kid - "Kid"

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Vilken fröjd för ögat att se så tjusiga hundar;)

Tina