fredag den 6. november 2009

Det årlige dyrlægetjek

Tirsdag var alle 6 hunde til det årlige dyrlægetjek. Vores dyrlæge ligger i Lille Skensved. En køretur på 45 minutter hjemmefra os. Og hvorfor kører vi så langt for det? Fordi her er en dyrlæge, som vi er meget trygge ved og som vi synes yder et rigtig godt stykke arbejde. Samtidig med at han arbejder som almindelig praktiserende dyrlæge er han også uddannet kiropraktor til dyr.
Det synes vi er en stor fordel, for så kender kiropraktoren / dyrlægen hundene og deres sundhedstilstand godt.
Når man kommer med 6 hunde til vaccination bliver der sat 2 timer af. Så der er god tid til at få tjekket dem alle grundigt. Denne gang skulle Kayne have renset tænder, så han blev behandlet af en anden dyrlæge imens de 5 andre fik de almindelige årlige tjek og vaccinationer.
Udover de almindelige undersøgelser, som at lytte til hjerterytme, tjekke tænder, ører osv. Så bliver alle hundene også lige tjekket om led og muskler er som de skal være. Hvis der er noget der skal rettes, så bliver det også rettet. Det kan man vist kalde et udvidet dyrlægetjek.
Alle hundene var i fin form. Kayne var noget groggy, så han kom med på arbejde for at vågne stille og roligt fra narkosen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det är skönt när hundarna mår bra, då mår vi oxå bra. Va bra att ha veterinär och kiropraktiker i ett så man slipper åka till fler ställen.

Kram Tina