fredag den 21. december 2007

Stakkels Zita

Gamle Zita på 14½ år har været syg de sidste par dage. Hun havde haft tynd mave, men jeg regnede med at det nok skyldtes foderskift. Tirsdag aften virkede hun mere sløj og halen hængte slapt, onsdag da jeg kom hjem fra arbejdet virkede hun mere slap, hun havde ikke spist siden mandag. Jeg tog til dyrlægen med hende - det viste sig at hun havde fyldte/betændte analkirtler. Da de var blevet tømt og hun havde fået et skud smertestillende, samt penincilin kom hun ned fra bordet og af ren vane tiggede hun guffer af dyrlægen... Hun spiste to håndfulde godbidder :-)
Hun virkede noget gladere bagefter, men hun har stadig ikke den store appetit, så hun bliver håndfodret med dåsemad.

Godis fyldte 5 måneder i går, og i dag har han tabt den sidste af mælketænderne. Senere i dag skal han måles og vejes. Vi følger spændt hans vækstkurve og sammenligner med tidligere hunde.

I går aftes da vi skulle træne med hundene, havde jeg først Angel ude. Hun er VILD med at arbejde. Det er så dejligt at se den glæde hun udviser. Jeg håber virkelig at jeg med tiden kan få hende til at arbejde sådan på fremmede steder også.
Efter at have trænet lidt springkombinationer med hende, skulle jeg gøre klar til at lægge belønning efter A' brædtet. Vi bruger en omvendt stål madskål, som vi lægger godbidder på. Da Angel så den omvendte madskål og at jeg stod med lækre godbidder, placerede hun straks forpoterne på madskålen og lavede "elefanten" :-) Hun var bare ikke til at stå for.

1 kommentar:

Christine Andersen sagde ...

hej Gitte, fandt lige din blog , og ville sige smide en besked (: Godt at Zita ikke var alvorlig syg..

Kig forbi min blog: www.christineandersen.blogspot.com

God bagjul, forresten..
Ses vi i Ribe ??

(: Christine & Berta & Breezy