søndag den 7. marts 2010

Træningslejr - Dag 2

Dagen startede med fælles selvtræning i Nete's agility hal. Vi er en flok, som har lejet hallen 2-3 timer hver lørdag formiddag. Zissi var selvfølgelig med. Jeg introduserede hende for et lavt A, ved at backchaine øvelsen. Det gik også fint med at løbe nedad, men op ad A-et ville hun ikke. Hun var meget utryg og efter nogle forsøg stoppede vi. Hun skal have A-et lagt helt ned de første par gange og det ved jeg at de plejer at gøre i Hvalsø. Jeg prøvede også at introdusere hende til hjulet, men også dette var noget af en mundfuld. Det er faktisk også ret højt for Zissi, som jo slet ikke har sprunget så højt endnu. Vi prøvede med at lokke hende og klikke hende, men det var ikke lysten, der drev hende, så vi stoppede.
Dagens første slalom træningspas havde vi udendørs ved hallen, så det var en ny lokation, som da også voldte lidt koncentrationsbesvær i starten. Det var også meget spændende at der nu var en kameramand og ikke bare et stativ.
Sidste øvelse i hallen var en lille U-bane med tre spring og en tunnel. Det var første gang at Zissi prøvede at blive handlet på en lille bane. Jeg har kun en enkelt gang tidligere trænet 270 graders vending med hende hvor hun blev handlet.

Om eftermiddagen havde vi dagens 2. slalom træningspas. Der kommer lidt mere fart på hende, men det er ikke altid at hovedet er med. Dagens sidste træningspas var med bold belønning og det tændte hende noget mere og satte endnu mere fart på.

Ingen kommentarer: