mandag den 1. marts 2010

Ernæringsseminar og forhandler af hundefoder og tilskudsfoder.

Lørdag var jeg til ernæringsseminar hos Mypets.dk. Det var Birgitte fra Vetcur Biotec, som holdt seminaret. Vetcur kommer gerne ud og holder foredrag om hundeernæring og denne gang skulle det være med hovedvægten på BARF for begyndere. Jeg BARF fodrede for nogle år siden, men skiftede til tørfoder og kombinationsfodrer nu med tørfoder, rå kødben og dåsefoder.
Jeg tog med til seminaret fordi man jo altid kan lære noget. Og lige nu betyder det meget for mig at få så stor en baggrundsviden om ernæring hos hunde, da jeg selv er blevet forhandler af Hundefoder, tilskudsfoder, olier og godbidder fra VetCur Biotec. Jeg skal jo gerne kunne rådgive mine kunder så godt som muligt.
Det er meningen at jeg skal have varerne med ud til stævner, hvor man så kan købe produkterne. Man kan også bestille varerne i forvejen, så man er sikker på at jeg har dem hjemme og så få dem leveret til et stævne.

VetCur Biotec er en dansk virksomhed som har forsket i ernæring udfra hundens evolution, biologi og fysiologi og det har resulteret i et sortiment af fuldfoderprodukter, som kan bruges sammen eller hver for sig.
Derudover har VetCur fremstillet en række tilskudsfoder med urter, som kan hjælpe med at løse eventuelle problemer hos det enkelte dyr. Samt en serie olier, som er tilpasset hundenes forskellige behov.
Jeg har selv haft gode erfaringer med at bruge flere af produkterne på mine hunde. Og bruger også deres fuldfoder Gourmix.
Jeg vil indenfor kort tid publicere min nye hjemmeside, hvor man kan læse mere om produkterne. Indtil da kan de nysgerrige kigge ind på www.vetcur.com

2 kommentarer:

KB sagde ...

Godt formuleret og informativ artikel. Jeg fodre begge mine katte med råt kød. De er 4 år nu. De har det bare super godt og den flotteste pels. Ingen sygdomme heller. Så jeg vil klart anbefale at starte med råfodring. Man kan også få Barf tørkost nu. Det er dog kun til hunde. Jeg fandt det på http://prof-pet.dk hvis nogen skulle være interreseret.

Jeg er dog ikke så meget til tørkost og semi-våd foder. Undskyld at jeg siger det, men det der kommer ud i den anden ende er hverken småt eller lugter af blomster. jeg har også på fornemmelsen at det ikke er så sundt for kæledyret i længden.

Dog er der ingen klare beviser på at Barf har den virkning som forhandlerne påstår. Der bliver smurt lidt på en gang imellem kan man sige. Jeg vælger at tro på det, hvis ik andet så bare i håb om at mine dyr lever sundt og længe.

Unknown sagde ...

Jeg har haft rigtig god erfaring med stortset alle produkter fra BARF.

Men inspirerende artikel helt bestemt. Jeg ved godt at BARF hundefoder er et masseproduceret verdenskendt mærke og mange mener ikke det er ordentlig mad. Men der er altså en grund til at det netop er blevet verdenskendt.

Tag et kig på disse link og læs evt. noget mere omkring BARF hundemad. Jeg syntes selv det er ret informativt og jeg vil tro der er mange der vil give mig ret efter de har læst disse artikler.


BARF

BARF hundefoder

BARF hundemad