torsdag den 10. januar 2008

Svømning og endnu en gang felt træning.

Tirsdag aften var Dusty, Kayne og Zinnia i svømmehallen i Tølløse.
Der var ingen mennesker eller hunde, da vi kom, så vi havde det hele for os selv.
To af hundene blev bundet og så svømmede de ellers på skift. Zinnia og Kayne står og hyler og piber, når det ikke lige er deres tur. Dusty ville helst krybe i et musehul...
De svømmede tilsammen i ½ time. Det bliver til rimelig meget for hver hund, for jeg bruger jo ikke ret meget tid på pauser. Hundene bliver hurtigt skiftet ud og så har de andre puste pause imens.
Efter svømningen blev de alle 3 føntørret, det er bestemt ikke lige Kaynes kop te...

Senere på aftenen var jeg lige et smut i haven med Zinnia. Det var felttræning den stod på endnu en gang. Vi trænede hurtig og intenst touch på låg og derefter nedgangsfelt med låget liggende på græsset. Træningen gik fint.

Her til aften har Zinnia endnu en gang trænet nedgangsfelt. Hun var noget umulig i starten og ville ikke touche, det var fordi hun havde været lige ved at træde i en hundebæ i haven og det kan frøken sippe ikke lide. Zinnia er utroligt sippet med lugte. Så måtte jeg gå indenfor og fik hende til at touche almindeligt på et låg og fik efterhåneden den intense touch frem igen og så gik vi ud til balancen igen. Denne gang gik det fint og hun fik lavet nogle hurtige og intense touch.

Senere kom en kollega forbi og spiste aftensmad. Jeg gennede alle hundene undtagen Angel ud i bryggerset for at Angel kunne optræde med sine mange tricks. Det gjorde hun utroligt flot. Vi viste "rechts & links", det er hun blevet rigtig god til og super hurtig. Så viste vi "hænderne op", "vinke" og "den anden", samt "hilse", "spring" igennem arme og til sidste slalom mellem benene og 8-tal mellem benene. Angel er bare "på" når vi arbejder med tricks. Hun er utrolig dejlig at arbejde med. Jeg er så spændt på hvordan hun vil reagere når vi begynder at komme til stævner igen, og om jeg kan få hende til at lave alle de tricks, når vi er ude og om det kan få hende til at glemme hendes angst.

Ingen kommentarer: