lørdag den 26. januar 2008

Felt træning igen

Så gik der næsten 2 uger siden sidste blog indlæg.
Mandag i sidste uge trænede vi lidt felter i haven. Zinnia's balance fungerede rimeligt godt.
Om lørdagen trænede vi så indendørs på Hasselgård. Zinnia's A-bræt fungerede ikke rigtigt. Hun begyndte at springe over A'et og kun ramme en enkelt gang pånedgangssiden og det var ikke på feltet. Det var noget møg. Zinnia kører ret højt i stress når vi træner og specielt meget når vi er indendørs. Indendørs har vi ikke samme mulighed for at sætte noget, som hunden skal løbe under efter A'et, på samme måde, som hjemme i haven. Balancen gik rimeligt godt hun toucher flot, men bliver ikke på feltet. Kayne løb også fint på balancen, men også han havde lidt problemer med A'et.
Søndag trænede vi så lidt felter i haven. Zinnia er vist blevet noget forvirret over A'bræt træningen, for hun virkede ikke som om hun havde en ordentlig rytme.
Onsdag fik jeg en times undervisning af Sarah, vi trænede indendørs på Hasselgård og her var det felterne det gjaldt. Specielt balancebommen. Vi trænede at jeg skulle løbe med Zinnia og presse hende på bomme, for derefter at fortsætte forbi feltet, hvor Zinnia skulle blive. Der gik lidt tid inden Zinnia fattede at hun skulle blive, men så løb hun godt nok nogle flotte balancer :-)
A-brættet gjorde vi ikke så meget ved. Det skal jeg hjem og træne. Vi skal gå lidt tilbage i vores træning igen., så vi får indarbejdet en god rytme igen og så skal det bare repeteres, repeteres og repeteres...
I går var vi i svømmehallen. Godis, Angel og Zinnia var med. Det var Godis' svømmedebut og det klarede han i stiv arm. Han er godt nok cool den lille mand :-) Han svømmede også super flot og selvstændigt allerede på den anden strækning, det var ret imponerende. Angel svømmede uden redningsvest for første gang. det klarede hun også fint, men hun er lidt panisk i starten når hun svømmer. Zinnia hun elsker bare at svømme og hun er god til det.

Ingen kommentarer: