onsdag den 7. november 2012

Træningsweekend på Bornholm

En collage, som Natasha har lavet :-)

Vi er nogle stykker der i vinter dannede en lille træningsgruppe, med henblik på at træne VM dommernes baner. Vi havde mødtes på Sjælland og i Sverige og nu skulle vi så mødes på Bornholm hos Vivian og Søren. Gruppen var skrumpet lidt ind, så det var Natasha, Channie, Vivian, mig og så fik Preben lov til at træne med.
Udsigten fra vivians agilitybane
Der var lagt et stramt program. Natasha havde fødselsdag om lørdagen, så morgenbordet bestod af æg, bacon og pølser. Amerikanske pandekager, frisk frugt. og friskbagt brød. Mums.
Efter morgenmaden satte vi en bane op og trænede i et par timer. Det var så meningen at vi skulle have kørt ud og gået tur og spist Sørens super sandwich, men vi valgte at træne lidt længere og så indtage maden på agilitybanen.

Om eftermiddagen kom der tre hold kursister, som Natasha, Channie og jeg underviste i 3 timer. Efter undervisningen bød Søren på champagne ude på agilitybanen :-) Og så kunne vi lige nå i bad og gøre os klar til Natasha's fødselsdagsmiddag.
Søren havde været i køkkenet stort set hele dagen og havde kokkereret den mest smagfulde og lækre mad.
Forret
Hovedretten
Vi havde fået at vide at vi skulle være pæne i tøjet og at der ville være en lille happening efter maden. Og det var vi selvfølgelig meget spændte på.
Efter hovedretten blev vi hentet i en taxa, og kørt til Stammershalle badehotel, hvor vi blev budt på en 3-retters dessert menu, fremstillet af Årets kok 2012 og en af Europas bedste dessertkokke.
Det smagte helt fantastisk og var en kæmpe oplevelse.
Den første dessert
Den anden dessert
Den tredie dessert

Den Tredie dessert - efter at kokken havde hældt en slags rødgrød over chokoladekuglen
Søndag stod vi igen op til et lækkert morgenbord, og derefter fulgte træning på en ny bane. Vi prøvede forskellige handlingsmetoder og prøvede af, hvad der var bedst for den enkelte hund.
Vejret var pragtfuldt, så vi indtog frokosten ude på agilitybanen.
Igen kom der tre hold kursister, som fik 3 timers undervisning.
Bagefter kørte vi til Hammeren og gik en dejlig tur med hundene. Vi havde fået en lille madkurv med, og satte os ude på klipperne og holdt en lille picnic.
På Hammer havn - udsigt til Hammershus
Natasha og hundene
Tilbage igen havde Søren fremtryllet endnu et fantastisk måltid. Borhholmerhane med diverse tilbehør og som dessert, den lækreste chokoladekage.
Vi kunne meget mætte køre til færgen og vende næsen mod Sjælland, fyldt med masser af nye indtryk.
Tusind tak for en fantastisk weekend.
Zushi tager lige en middagslur

Endnu en af Natasha's fine collager

Ingen kommentarer: