søndag den 18. november 2012

Årets hund - Vejen 2012

De afsluttende konkurrencer i Årets hund blev holdt i Vejen. I år har der kun været 3 internationale stævner mod normalt 4 stævner. Dette ændrede noget på betinglserne for Årets hund konkurrencen. Man kan opnår point 6 gange + finalepoint. Normalt har man 8 x AGÅ at tage point i, men i år var der så kun 6 x AGÅ, så man kunne ikke smide nogen resultater væk.
Zinnia havde ingen point fra første stævne i Roskilde, men så havde hun max point fra stævnet i Albertslund.
Denne weekend havde vi dog ikke heldet med os. Der kom dumme småfejl i begge AGÅ. Og så løb vi selvfølgeligt et super AG3, hvor vi vandt CACIAG, vores tredie i år.
Zushi havde et super SPÅ løb hvor hun blev nr. 2 efter Susanne og Dweet. I AG2, fik hun desværre fejl i slalom.
Zinnia havde kvalificeret sig til finalen i Årets AG-hund. Vi løb et forrygende finaleløb, men Zinnia river desværre flyv springet. Pia med Lucky havde allerede vundet konkurrencen på point, inden finalen, men med et godt løb ville jeg kunne komme op på en 2. plads. Med denne nedrivning troede jeg at jeg var røget ned på en 4. plads, men det blev til en 3. plads. i den afsluttende konkurrence.