torsdag den 22. juli 2010

Fionia Cup

En herlig uge med agility er ovre og nu kan vi kun glæde os til næste års uge stævne.

Vi kørte hjemmefra fredag ved middagstid. Vi havde tilbudt at komme og hjælpe til fredag og lørdag. Fredag fik vi først stillet campingvogn og fortelt op. Derefter hjalp vi med at trække kabler og stille byggeplads tavler op på campingpladsen. Der blev også sat telte op imellem ringene, så man kunne stå i skygge inden start. Til sidst var vi med til at læsse præmier i en skurvogn, som skulle køres ned på pladsen.

Lørdag morgen satte vi hegn op omkring banerne og satte banetelte op. Efter kl. 10 begyndte det at vrimle ind med campingvogne.

Vi lå et rigtig godt sted. Overfor os boede Hanne og Allan. Ved siden af os boede Ellen og Preben og overfor dem Christine og hendes forældre. Til den anden side boede Naya og Lina og overfor dem Sarah og Peter. De fleste af aftenerne spiste vi sammen med Christine og hendes forældre og vi var også en del sammen med Ellen og Preben.
Søndag morgen startede konkurrencerne. Vi lagde ud med AGÅ, hvor Zinnia havde et ok løb. Hun rev dog to pinde og efter at have revet nr.2 pind gik hun noget ned i fart. Godis smuttede forbi Preben og tog balancen i stedet for slalom. I AG2 valgte Preben at sætte Godis tilbage på balance feltet. I SP3 løb Zinnia fejlfrit og vandt klassen. Godis' løb kan jeg ikke huske.

Mandag morgen kom Allan fra Vetcur med varer og en fin reol til at kunne vise varerne frem i. Helena fra Vetcur var også med og sammen skulle de to hjælpe med at rådgive folk om de forskellige produkter. Desværre var der bare ikke rigtig nogen interesse for det. Jeg ved ikke om det var varmen, men generelt gik folk ikke ret meget rundt i boderne.

Godis startede med AG2, hvor der igen var lidt konflikt på balancefeltet, så det blev taget om. I SPÅ løb Zinnia fejlfrit og vandt klassen. Godis' løb kan jeg ikke huske. I SP3 havde Zinnia et rigtig godt løb, hvor jeg synes at jeg fik presset hende godt og jeg satsede med min handling. Desværre sprang Zinnia skævt igennem flyvespringet og blev disket. Men sikke en tid hun havde haft. 1 sekund hurtigere end vinderen. Godis lagde ud i en rigtig god fart, men desværre glemmer Preben banen. AG3 var en meget svær bane. Alene starten gav lidt kvaler og Zinnia rev dobbeltspringen og gik forkert i slalom. Resten af banen gik egentlig ok, lige indtil den sidste tunnel, som hunden skulle igenne. Næsten alle hunde drejede forkert efter tunellen. og løb ind under balancen. Jeg valgte ikke at gøre noget for at rede det, da jeg i forvejen havde fejl, så det blev en disk.Mandag aften efter aftensmaden var vi nogle stykker, som samledes i forteltet og så blev der spillet Wii. Hold fast det var sjovt.
Der er kun video fra et par enkelte løb søndag og mandag.


Tirsdag morgen staretde vi med AGÅ. Her fik Nete lov til at løbe med Godis, men han var ikke helt tryg ved det. Og da han fik øje på mig, løb han ud og hilste på, men han kom ind på banen igen og fortsatte i et højere tempo. Jeg var noget i tvivl om handlingen efter posen på den bane, og mit handlingsvalg viste sig at være forkert. I det Zinnia drejede indad efter posen og løb frem og tog springet fra den forkerte side. I AG3 fik Zinnia to nedrivninger, men havde ellers et super løb og var et sekund hurtigere end vinderen. I SP3 havde Zinnia et rigtig godt løb, men så får vi desværre en vægring på anden sidste forhindring. Godis blev disket i denne klasse, men løb med rigtig god hastighed.
Tirsdag aften var der fest. Det var en rigtig hyggelig fest, med et konstant sydende dansegulv. Jeg tror aldrig jeg har oplevet en agility fest hvor der blev danset så meget. Musikken var god og det gjorde at rigtig mange dansede. Festen var planlagt til at slutte kl. 12, men den blev forlænget med 2 timer. Efter festen var after partyet ved at flytte ned i vores fortelt, men vi var trætte, så det flyttede istedet over til Kaare og så gik vi i seng.

Onsdag var der hviledag og vi lavede ikke andet end at gå lidt med hundene og så ellers slappe af. Om eftermiddagen var der høvdingebold kamp, som vi fulgte med i.

Torsdag startede vi igen med AGÅ, Zinnia havde et rigtig godt løb, men missede kontaktfeltet på balancen. Preben og Godis havde også et super løb, men missede også kontaktfeltet på balancen og Preben valgte at tage det om. I AG2 fyrede Preben og Godis den af, de løb fejlfrit og vandt klassen - super flot :-) Zinnia's AG3 løb gik op i hat og briller. Hun fik feltfejl både på opgang og nedgang af balancen og så fik hun en flyver på vippe. Så stoppede jeg hende og tog vippen om. På hjemturen tog vi også A'et med et fint markeret stop. I SP3 havde vi et ret fedt løb, hvor jeg igen pressede hårdt på, men desværre smuttede Zinnia forbi mig i slutningen og tog et forkert spring. det er hvad der sker ind imellem når man satser, men det er sådan jeg bedst kan lide at løbe agility.

Fredag morgen startede med Godis i AG2. Det blev til en disk. Derefter løb vi SPÅ her løb begge hunde super flot og fejlfrit. Zinnia vandt klassen og Godis blev nr. 6 under et sekund efter Zinnia. I SP3 løb begge hunde også nogle super løb og var fejlfrie. Zinnia blev delt nr. 2 sammen med Stine og Zuggi. Og Godis blev en flot nr.6 og slog da også lige et par landsholdshunde. I AG3 havde Zinnia et flot fejlfrit løb, dog med to små stop lige efter vippen. Men vi var fejlfrie og vandt klassen.

Ingen af os havde kvalificeret os til finalen. Man skulle bruge to tællende AGÅ og et SPÅ. Så selv om Zinnia havde vundet de to SPÅ, så var vi desværre ikke udtaget.

Finalebanen så ellers ret sjov ud. Vinderen for de små hunde blev Anne Kew med Hektor. For mellemhundene blev det Pia Metz med Lucky, som jo er Godis' kuldsøster og for de store hunde blev den kun 2 år gamle Nala, ført af Poul Lerche. Super flot af jer alle 6.

Efter finalen var der præmieoverrækkelse og denne dag skulle jeg op og have præmie tre gange og Preben to gange, så det var jo herligt.

efter præmieoverrækkelsen, skulle jeg have pakket min stand ned og vi skulle have pakket banetelt og fortelt sammen. Nøj hvor har man meget med sådan en uge. På hjemvejen smuttede vi indenom en MC donalds i Nyborg og der mødte vi Stine og Inge, så vi fik lige en hyggelig afslutning på en suveræn god agility uge. Stor ros til arrangørerne af Fionia Cup. Det har I gjort rigtig godt.
Her er nogle af de fine præmier vi vandt

Ingen kommentarer: