torsdag den 1. juli 2010

Agility til WDS i Herning

Onsdag pakkede vi campingvognen og hundene og kørte til Herning. Vi ankom til et travlt messe center, hvor vi let og smidigt blev guidet ind på vores campingplads, sammen med de fleste af de andre agility udøvere.
Torsdag morgen startede konkurrencerne for små og mellemhunde. Zinnia og jeg var fejlfrie i begge SP3. Den første vandt vi og den anden havde Zinnia en kæmpe bue ud af en tunnel, der blev vi nr.3. I den første AG3 blev vi disket og i den anden fik Zinnia en nedrivning, men havde hurtigste tid. Godis blev vist disket i alle sine klasser. Men hans SP3 løb var nu ret gode og med god fart.
Fredag Startede vi med en disk i SP3. Men resten af dagens løb var fejlfri og det blev til tre 2. pladser. I de to AG3 var vi efter Finske Sini Eriksson, som gang på gang imponerer i dogdancing med sin fantastiske blå Sheltie. Sini og Sonic er også fantastiske på agility banen og da de allerede var Internationale agility champions gik de to CACIAG'er til Zinnia :-)
Lørdag kom der lidt flere deltagere til. Zinnia startede dagen med at løbe fejlfrit i SP3 og vinde klassen. Vi blev derefter disket i SP3 og AG3 og i den sidste AG3 rev Zinnia en pind, men havde et super godt løb. Zinnia var virkelig i hopla om lørdagen. Jeg kunne mærke det under opvarmningen. Hun var meget tændt på sit legetøj. Og da vi løb den første AG3 bane, som jeg ellers ikke syntes så godt om, fordi meget af banen skulle handles bagved hunden, så var hun helt vild og fremadrettet. Det var SKØNT at løbe med hende, når hun var sådan. Hun gav virkelig alt hvad hun havde i sig. Gid at hun var sådan at løbe med altid :-)
Søndag startede med SP3, hvor vi havde et ok løb, men vi kunne have haft meget bedre sving rundt på banen. Zinnia river dog tredie sidste forhindring. I AG3 bliver vi disket da Zinnia tyvstarter og jeg er på den forkerte side af et spring. Resten af løbet er bare super godt. Det samme sker i AGÅ, hvor Zinnia når at tage det første spring. Jeg sætter hende tilbage og vi løber et super godt og hurtigt AGÅ.
Generelt havde Preben og Godis problemer med felterne og tog frivillige disk i alle AG-klasserne undtagen i den sidste AG2 om søndagen. Der fungerede det bare og de løb et flot, hurtigt og fejlfrit løb og vandt klassen. Lørdag var Godis fejlfri i SP3, men desværre snuppede finske Sini og Sonic cert'et. Torsdag havde de et SP3 løb, hvor der kun var en enkelt vægring.

Det var et rigtig hyggeligt lille agility stævne. Hvis man løb om formiddagen, så havde man "fri" om eftermiddagen. Så der var rig mulighed for at shoppe i de mange stande. Det var imponerende stort og hele messecenteret var i brug. Jeg nåede at se lidt af VM i lydighed, men fandt aldrig dogdancing ringen.

Aftenerne blev tilbragt sammen med agility vennerne på campingpladsen. Vi grillede og hyggede os. Torsdag aften stod vores lille lejr for meget af underholdningen, idet vi så fodboldlandskampen ude i et af forteltene. Og der blev råbt og larmet en del, så folk kom forbi for at se hvad der foregik.

De fleste af vores løb lå ekstremt tæt, så vi har ikke fået filmet et eneste løb.

Ingen kommentarer: