torsdag den 3. juni 2010

Pinsestævne i Ribe

Puha! Synes jeg har svært ved at følge med her på bloggen. Den ene dag tager den anden med arbejde og hundetræning, og weekend efter weekend er vil til agility stævner.
To weekender i træk har vi haft 3-dages stævner og så bliver hverdagene jo endnu færre ;-)
Derfor kommer indlægget om Pinsestævnet lidt sent.

vi kørte til Ribe allerede fredag morgen før Pinse. Vi skulle sætte strøm op til den midlertidige campingplads. så det var vigtigt at vi kom før der kom alt for mange campingvogne.
Vejret var helt formidabelt, så det var godt at jeg i sidste øjeblik havde pakket et par shorts med. Vi fik slæbt ledninger og byggestrømstavler ud på pladsen og fik fordelt det, så alle skulle have mulighed for at få strøm. Der blev slæbt agility forhindringer op til banerne og banerne blev mærket op og vi fik sat dommertelte op. Der begyndte ligeså stille at trille campingvogne ind og henad aften var pladsen allerede fyldt godt op.
Lørdag morgen startede stævnet med de åbne klasser. Jeg havde besluttet at jeg ville træne felter, men Zinnia blev allerede disket efter 2. forhindring. Jeg valgte at tage balancenbommen, men hun blev der ikke, så jeg valgte at gå ud med hende. Preben og Godis var fejlfrie i denne klasse og blev nr. 7. I SPÅ Var Zinnia fejlfri, vi havde dog en lille misforståelse på banen, men vandt alligevel klassen. Preben og Godis blev disket. I AG3 havde jeg endnu en gang sat mig for at træne felter selvom det var point til landsholdet, men endnu engang lykkedes det os at blive disket inden første feltforhindring... Jeg satsede og tog A-et, men hun blev der ikke og vi løb ud af banen. Preben spran AG2 over, da vi skulle til bryllup hos Ann-Britt og Kim og derfor blev nødt til at køre før stævnet var slut. Vi havde en hyggelig aften sammen med agility tosserne, men køreturen fra Søndersø til Ribe var hård. Hold op hvor var man træt efter en dags agility stævne og så fest om aftenen.
Søndag morgen startede igen med de åbne klasser. I AGÅ valgte jeg at tage A'et om da Zinnia ikke blev stående i første omgang. Derefter tog hun fint vippen og balancen. Godis og Preben var igen fejlfrie i AGÅ og fik en DM udtagelse og en flot 5. plads.
I SPÅ løb Zinnia fejlfrit men med noget uoverensstemmelse og en krølle et sted. Det blev til en 3. plads i den klasse. Preben og Godis blev disket. I SP3 løb Zinnia ud af 2. sidste port i slalom, da jeg var ved at tage imod. Men ellers et rigtig godt løb. Godis blev disket.
Den svenske dommer havde dagen forinden set at den ene bane lå stille om eftermiddagen, så han havde planlagt en for sjov konkurrence. Det var en Mini/maxi klasse, hvor en stor hund skulle løbe sammen med en lille eller mellem hund. Første skulle den store hund løbe en bane og så skulle man bytte efter balancen, så første forhindring for den lille/mellem hund var balancen. Det var en rigtig publikums venlig konkurrence og stemningen kom virkelig i top. Jeg løb sammen med Tom og hans unge hund Jojo. Vi var fejlfrie og Zinnia havde det flotteste felt på balancen og den fedeste vippe, så jeg var rigtig glad, men vi var desværre ikke hurtige nok til at vinde konkurrencen. Det vigtigste for mig var nu også at Zinnia havde super felter og det selvom jeg pressede hende rigtig meget.
Søndag morgen startede vi med AG3. Zinnia og jeg var de første i vores klasse. Zinnia rev forhindring nr. 2, men havde et super felt på bommen. Da vi kom til slalom, stod nummerskiltet lige der hvor Zinnia skulle løbe ind i slalom, så hun smuttede selvfølgelig forbi. Det var faktisk mig, der havde sat skiltet ud, da det stod gemt under balancen, da mellemhundene gik banegennemgang. Og jeg glemte selvfølgelig at få det fjerne inden start. Vi fik et omløb, men havde vores 5 fejl med i bagagen. Vi kom fejlfrit igennem banen og havde tilmed nogle super felter. Da der kun var to fejlfrie i klassen blev vi nr.3.
Jeg efteranmeldte Zinnia i Power and Speed - kun for at træne felter. Zinnia hoppede af vippen før tid, så den tog vi om. Derefter blev hun ikke på A'et, så det tog vi også om. Balancen var super, med et perfekt felt. Godis blev disket i AG2, da han løb udenom et spring og tog det bagfra. Til slut skulle vi løbe finale. Zinnia havde kvalificeret sig i kraft af hendes to fejlfrie spring løb. Vi havde et rigtigt godt løb, men desværre ændrede jeg i min handling på et kritisk sted, så Zinnia løb på A'et i stedet for i tunellen. Ellers havde hun super felter i dette løb.
Det var slutningen på en dejlig forlænget weekend i vores "næsten hjemmeklub".

1 kommentar:

Berit Bilde sagde ...

"Næsten Hjemmeklub".... Det er da dejligt når jer "udefra" føler det sådan - og ikke mindst skønt, når I giver en hånd med.
Sådan et stævne er nærmest en umulighed at løfte for os selv.
Tak for en hyggelig pinse - nu venter der et ugekursus forude.