onsdag den 7. april 2010

Agility tips og tricks kursus med Johanna

Johanna fortæller og demonstrerer
Jeg har længe villet på et kursus med Johanna, for at lære nogle af hendes tips og tricks til at gøre hunden mere sikker i at udføre øvelserne i agility. Jeg vidste at Johanna havde mange gode idéer til at gøre hundene mere sikre og dermed også hurtigere i udførelsen af de enkelte forhindringer.
Søndag var vi så 8 personer, der mødte forventningsfulde op i agilityhallen i Herringløse. Og der var vist ingen der blev skuffede, Vi gik alle hjem med en masse idéer til vores videre træning. Og alle havde vi fået hjælp til opstarten af nye øvelser, som ville kunne hjælpe os på agilitybanen.

og vi lytter

Vi lærte noget om belønning og om indlæring af bliv og fif til at gøre hunden mere sikker i netop den øvelse. Vi lærte hundene et trick, som kunne bruges til at indlære øvelsen at hente et spring bagfra på kommando, med retningskommando. Og så trænede vi flydende skift, hvor vi skulle tage imod hunden og straks sende den videre foran os og skifte bagved.

Der blev også trænet slalom indgange og vi fik tips til at gøre hundene mere sikre i slalom.
Til slut skulle vi høre noget om felterne, men tiden var løbet fra os, så vi måtte hver især vælge en feltforhindring, som vi ville have tips til. Tommy og jeg som var de sidste nåede dog ikke at være på, så Johanna tilbød at komme hjem til os og undervise i vores have og så kunne Tommy komme med. Og det tog vi selvfølgelig imod med kyshånd.
Vi havde en super hyggelig dag, dog lidt larmende... ;-) Og gik derfra med masser af ny inspiration.

Ingen kommentarer: