fredag den 20. juni 2008

Kayne hos kiropraktoren

Kayne har ikke været helt på toppen det sidste stykke tid. På ugekurset og til stævnet i Hillerød i weekenden løb han ikke så stærkt. Han har holdt lidt igen.
I går Havde Kayne en tid hos vores dyrlæge og kiropraktor Thomas Ingvorsen hos Højelse dyreklinik. Det viste sig at der var en grund til at Kayne ikke har kunnet løbe så stærkt. Han var meget spændt i hele ryggen og bækkenet. Kayne fik en grundig behandling og brokkede sig da også højlydt et par gange, man skal jo ikke finde sig i hvad som helst...

Dusty var med for at få set på sin hudbetændelse. Han har været i behandling med et Prednisolon lignende præparat der hedder Atopica i godt 2½ uge. Dusty skal fortsætte behandlingen i en måned endnu.

Efter Kaynes behandling gik vi en lille tur inden vi kørte hjem. En hund der har været igennem en kiropraktor behandling skal helst lige have lov til at få tisset af og få bevæget sig lidt bagefter. Man kunne tydeligt se på Kaynes ryg at den var blevet løst op. Nu vuggede den smidigt når Kayne bevægede sig, før var ryggen helt stiv, når han var i bevægelse.

Ingen kommentarer: