onsdag den 18. juni 2008

Gårsdagens træning i haven

Her er en skitse af den bane vi trænede på hjemme i haven tirsdag aften. Formålet med træningen var at træne felter, men vi fik bundet lidt slalom indgangstræning på og noget hjemturs/fremadsendelse. Banen ser måske lidt kedelig og uopfindsom ud, men man kan få trænet flere forskellige ting og nu var det jo felterne der var i fokus i går.

Angel var første hund på banen og hun klarede den i fin stil og moderat tempo. Hun har grønt hegn på slalomen, men de to midterste stykker hegn er fjernet. Godis trænede nedgangsfelt på balancen med nosetouch og frigivelses kommando. Og så trænede han fremadsendelsen.
Angel og Godis blev begge trænet på vippen, hvor vippen hviler på en stol, og så bærer man hunden op på vippen, så vippen kun bevæger sig lidt når de bliver sendt frem til de superlækre guffer, som i øjeblikket består af dåsehundefoder.

Kayne og Zinnia trænede hele banen og jeg trænede lidt ekstra på Zinnia's balancefelt og på skift bagved i kombinationen før slalom på den bane med de røde numre.
Kayne var ikke rigtig på toppen i går, Så han blev ikke trænet så meget. Dusty fik lov til at træne balancen og fremadsendelsen, så var hans dag reddet :-)

Ingen kommentarer: