mandag den 21. april 2008

Så er stævne sæsonen startet

Weekenden startede allerede fredag, som var store bededag. Preben og Kayne brugte dagen på et agility kursus, med Tina Mette Jørgensen som instruktør. Kurset handlede om konkurrencefærdigheder og blev holdt hos Kate og Knud i Regstrup. Ida og Paul fra Sverige var også med på kurset og om aftenen spiste de middag hos os. Det var rigtig hyggeligt.

Lørdag morgen gik turen til Hvalsø, hvor årets første udendørs stævne blev holdt. Vi ankom tidligt selvom vi først skulle løbe omkring middagstid. Der var flere af hundene i klasse 1, som vi gerne ville se. Godis' far Sunny debuterede ved dette stævne og vandt SP1. Vores gode venner Lene og Toxy debuterede også og de vandt AG1. Super flot af dem begge.
Preben var den første af os, som skulle i ilden. Det var AG3, som skulle løbes. Preben glemte banen, surt! For Kayne løb ellers godt og fik alle felterne. Næste løb var AGÅ. Preben og Kayne lagde godt ud, men Preben falder lige før tunellen, som ligger under A-brædtet, han får en fejl, vi tror det er en vægring på muren, som ligger efter tunellen, ellers er det fordi Preben tager fra på A'et, da han falder. Hamrende ærgerligt for resten af løbet kører rigtig flot uden fejl. Zinnia lægger også godt ud,men da hun skal over A'et løber hun i tunnellen, som ligger under A'et. Jeg vælger at løbe et par forhindringer mere og så forlade banen, så jeg ikke skal passere bommen. Når jeg er disket har jeg jo ikke mulighed for at sætte hende tilbage på feltet, hvis hun skulle finde på at springe af før tid.

Dusty var meldt til i senior klasse for første gang, han har jo været skadet flere gange og er nu snart 9 år gammel, så han får lov til at løbe på lavere højde og kun i spring klasserne. Han lagde ud med spring åben, hvor han løb som skudt ud af en kanon, han nød det rigtig meget og var noget ustyrlig, så han blev disket, da han sprang tilbage over et spring.

Zinnia deltog i SP2, hvor hun løb et flot løb med god fart på. Hun vandt klassen med 3 sekunder til nummer 2 og rykkede dermed i SP3.
Kayne og Zinnia løb begge fejlfrit i SPÅ og fik hver en DM udtagelse, Zinnia endte på en 3. plads og Kayne på en 7. plads.


Mellemhundene skulle slutte af på begge baner. AG2 på den ene og SP3 på den anden bane. Jeg havde efteranmeldt Zinnia i SP3. Først løb vi AG2, et godt løb hvor Zinnia stoppede på balance feltet - JUBII :-) Desværre gav jeg hende en OK med det samme (jeg skulle have ladet hende stå lidt og rost hende) Hun får så dømt en fejl på vippen, jeg går ud fra at det er en "flyver" der er dømt for, men jeg synes nu at vippen var i jorden, men ved at Zinnia springer voldsomt af vippen, sådan lodret op i luften og så ser det jo nok ud som om vippen ikke når at ramme jorden. Det skal der så lige trænes på. Zinnia vinder klassen, selvom hun har en fejl.

Vores debut i SP3 går rigtig godt, Zinnia løber vildt hurtigt og har små buer, desværre når jeg ikke at få placeret mig korrekt på forhindring nr. 14, så Zinnia smutter mellem to spring og tager det næste og så er vi disket. Hjemturen går også i fin stil. Preben lægger rigtig meget pres på Kayne og de har et super flot løb, hvor de bliver nr. 3 i klassen.

Det var et rigtig godt og meget langt stævne. Vi kørte først fra Hvalsø kl.21:20. Med os hjem havde vi en masse lækre præmier i form af Rosendahl skåle, Aalto vase, nogle skåle, en Hurrta sele og en masse Oliver's godbidder.
Se video af flere af Vores løb her:
View this montage created at One True Media
Zinnia SP2 HHV

View this montage created at One True Media
Dusty SPO senior

View this montage created at One True Media
Dusty SP2 seniorSøndag skulle Preben have været på fortsættelsen af agility kurset, men han havde ondt i ryggen, højst sandsynligt pga. hans fald om lørdagen. Derfor deltog jeg på kurset med Zinnia i stedet for. Jeg synes at Zinnia løb rigtig godt. Vi trænede bla. blindskift efter vippen og efter slalom og så trænede vi balancen, hvor man skule dreje 180 grader efterfølgende.
Jeg havde Angel med for at socialisere hende, og hun fandt ud af at man kunne få mange godbidder når man tog kontakt til folk :-) Ved middagstid gik Ida, Paul og Jeg en tur med hundene. Vi gik i Kate og Knuds rimelig nyplantede skov, et sted som Angel virkelig elsker. Det er dejligt at se hende gå så afslappet og fri.Myra, som har været lige så bange som Angel.

3 kommentarer:

Shetla sagde ...

Kære Gitte & Zuper-Zinnia

Tillykke med jeres flotte løb!

Ønsker mormor, mor, halvsøster, kuldsøstre og en stolt opdrætter

Anonym sagde ...

Hej Gitte.

Tillykke endnu en gang til oprykningen i klass 3. :)
Flot löb I fik til i spring åben. :)

Christine Andersen sagde ...

Hej Gitte
tak for kommentaren :)
Super flotte du havde med Zinnia.
Og tak for kommentarerne fra Pia om Prebens numse :b
Tillykke med oprykningen i klasse 3!.

Christine & co