fredag den 25. april 2008

Angels træningsvideoer

Angel har nu været på naturlægemidlet Baldrian i 14 dage. Jeg synes der er en lille fremgang at spore. Hun er selvfølgelig stadig bange for mange ting, men det er som om hun hurtigere fatter sig og sætter sig og observerer situationen. Hun var også med som tilskuer til stævnet i Hvalsø i weekenden, der var selvfølgelig mange farlige ting, men jeg synes ikke hendes hoved kørte så meget rundt som det plejer.
Tirsdag aften var jeg i MBS og træne, og der havde jeg også Angel med. Hun havde også været med for 14 dage siden og jeg kunne virkelig mærke forskel. Hun var meget mere rolig nu og hun ville endda tage imod guffer fra andre mennesker.
Nu skal jeg bare tage mig tid til hende når vi er til stævne. Så skal vi sidde ved ringsiden og se agility og være midt i det hele. Så håber jeg at hun med tiden lærer det.

Angel er godt i gang med slalom træningen, pindende står næsten på linie nu. Her er en lille træningsvideo fra tidligere på måneden. Når Zita er med i haven speeder Angel op. Zita skulle jo nødigt tage hendes guffer :-)


På balancen og A'et træner jeg løbefelter med Angel. Det gør jeg for at få fart og selvtillid i hende. Angel skal løbe under en snor, der er spændt ud over nedgangsfeltet. Se træningsvideo med Angel der træner balance.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Gitte.

Jeg synes at din blog altid er intressant med träningsvideor og lignende. Tror bare at netverden bland agilitymennesker er större i Sverige end i Danmark.

Det er bare sjov at se hvor dygtig Angel er når i träner. Du er dygtig til at bygge op träningen så det blir så nemnt som muligt for hende. :)