mandag den 10. marts 2008

Lidt af hvert

Ja, så gik der lige lidt tid siden sidste indlæg...
Siden sidst har vi fået trænet en smule agility. Vi har trænet lidt dobbeltboks og jeg lidt A-brædt.
Zinnia har været på det højeste i løbetiden, så med to hanhunde i huset har man skullet holde godt øje og sørge for at holde hanner og tæve adskilt.
Angel er startet på agility for letøvede i Hvalsø. Hun skulle lige vænne sig til at være på en plads med så mange hunde og mennesker igen, men hun faldt til ro i løbet af den første træningstime.

Onsdag var vi i svømmehallen med Angel, Godis,Dusty og Kayne. Vi havde booket en halv time og når man er to personer der hele tiden skiftes til at føre hundene i bassinet og man ikke bruger tid på at hundene holder pause på rampen, så får man rigtig meget effektiv svømmetid.

I lørdags var jeg i Hvalsø og holde kursus for agility trænerne i HHV. Jeg havde lavet et tema, som handlede om slalom. Vi talte lidt om fart og motivation og om at lære hunden slalomindgangene og så fik de løbet et par baner med mere eller mindre svære slalomindgange.

I dag har Godis været med på arbejdet, han skulle nemlig forbi dyrlægen og have taget blodprøve for rabies antistoffer, så han kan blive klar til at komme med til Sverige.

Ingen kommentarer: