tirsdag den 18. juni 2013

Landsholdssamling

D. 8.-9. juni var jeg til landsholdssamling hos Ribe hundevenner. I år skulle man kvalificere sig til udtagelsesstævnet via point fra AG3 på 5 udvalgte stævner. Man skulle have minimum 10 point for at kvalificere sig. Og så tog man gennemsnittet af sine 3 bedste resultater med sig til samlingen. Zinnia havde vundet 4 ud af de 9 klasser hun havde deltaget i, så vi tog et gennemsnit på 10 med os :-)
Første løb var en springbane, hvor Zinnia gik i port 2 i slalom. Og så fik hun en nedrivning. Ikke just nogen typiske fejl for Zinnia. Vi var kun 2 i mellemklassen, som kom igennem banen uden disk. Så Zinnia fik en 2. plads. Næste løb var en AG bane. Og her løb Zinnia et godt og flydende løb, men sprang felter både på A og balance. Det er bestemt ikke typiske fejl. Nå men der var kun to fejlfri og en med 5 fejl. Og Zinnia havde suverænt hurtigste tid. 3 sekunder hurtigere end vinderen. Så det blev til en 4. plads.
Søndag morgen startede vi med et springløb igen. Og her var Zinnia fejlfri og vandt klassen. I AG løbet mistede vi lidt tid efter vippen, men havde ellers et rigtig godt og fejlfrit løb og vandt klassen :-) Så vi fik et gennemsnit på 9 på samlingen. Og lå med et pointtal på 19 ud af 20 mulige nr. 1. Så vi blev udtaget til landsholdet, som skal til Nordisk Mesterskab d. 11. august i Skurup i Sverige.

Ingen kommentarer: