søndag den 12. august 2012

Landsholdssamling

Fredag kl. 12 mødtes jeg med Christine ved Slagelse, for derefter at køre mod Ribe. Når nu jeg alligevel skulle over broen havde jeg bestilt varer hos Vetcur, som jeg så selv kunne hente og dermed spare fragten. Så vi slog lige et smut forbi Haderslev på vejen.
Da vi nåede til "Den lange by" Gørding, gjorde vi holdt og købte lidt snacks. Vi var total sundhedsfreks og det var vi ret stolte af ;-)
Sunde snacks

Kirsten og Arne var så søde at de havde kørt vores campingvogn ind på pladsen. Den havde ellers været parkeret bag deres værksted siden ugekurset. Så var det bare at sætte indhegningen op og så var der dømt afslapning for hunde og førere.
Himlen var utrolig smuk. Her fotograferet fra tur på grusvejen
Om aftenen var der hygge i klubhuset. Mændene fik gang i fjernsynet og så fodbold landskamp, imens pigerne spillede Ludo. Vi havde en lille diskution om hvem der var mest højlydte...

Mændene ser fodbold - tøserne spiller Ludo
Lørdag stod der træning på programmet det meste af dagen, samt tøj prøvning. Søndag var der ingen fysisk aktivitet, men indendørs aktiviteter med at skrive målsætninger, startrækkefølger og forskellig information.

De meget seriøse tidtagere

Og Hanne, der prøver at distrahere demIngen kommentarer: