tirsdag den 7. august 2012

DKK International AG Albertslund

Jeg havde ingen point til Årets AG-hund og manglede den sidste DM kval. i Agility inden dette stævne. Så der var noget pres på.
Vi startede med AG3 hvor både Zinnia og Godis løb fejlfrit. Zinnia vandt klassen og Godis blev nr. 5. Så skulle vi løbe AGÅ for små hunde. Zushi havde start nr.1 og løb et super løb og var fejlfri, lige indtil hun løb udenom sidste spring og tog det bagfra.  Ærgerligt, men det var et fedt løb :-) Zinnia løb fejlfrit i AGÅ og vandt klassen. Godis blev desværre disket.
Der var arrangeret SP2 ekstra om lørdagen og den løb Zushi fejlfrit og blev nr. 2 og fik sin sidste pind. I SPÅ var Godis fejlfri og blev nr. 6. Zinnia blev disket og Zushi fik 5 fejl.

Søndag startede med SP3, hvor Zinnia og Godis blev disket, men Zushi var fejlfri, dog ikke så hurtig. Og det blev til en 5. plads. I SPÅ blev alle 3 hunde disket :-(
Så kom vi til AGÅ, hvor der var DM kval. Der var selvfølgelig lidt ekstra pres på, fordi det var den næstsidste chance for at få DM kval. Så jeg var meget koncentreret om at dette skulle lykkes. Det var en bane, med mange svære momenter for Zinnia og jeg, så glæden var endnu større, da vi kom fejlfrit i mål og havde vundet klassen og havde fået sin sidste DM kval. Zushi og Godis blev begge disket i denne klasse.

Ingen kommentarer: