mandag den 6. august 2012

AG stævne hos Hillerød Hundevenner

Agility stævnet hos Hillerød Hundevenner, var det sidste af de tællende stævner til landsholds pointene. Vi startede morgenen med at Zushi skulle på banen i SP2 i den ene ring og AGÅ i den anden ring. Vi kom først ind i SP2, hvor det blev til et noget forsigtigt, men fejlfrit løb og Zushi blev nr. 2 og fik sin 2. pind. I AGÅ havde hun super felter, men fik desværre en vægring på slalomen, ellers et rigtig godt løb. Zinnia fik også en fejl på indgangen til slalom, så ingen DM kval der :-( Det blev heller ikke til DM kval for Preben og Godis, da Godis smuttede i en tunnel istedet for på A-et. De havde ellers et super godt løb. Zinnia blev  nr.  5.
Så var det Zushi's tur til at løbe AG2. En ikke helt nem bane. Og Zushi endte med at være eneste hund, der kom fejlfrit igennem. På trods af at hun lige skulle ud og hilse på Dusty på sidelinien. Zushi vandt dermed klassen og fik sin 1. pind. I SPÅ fik Zushi slalom fejl. Zinnia var fejlfri, men jeg fik handlet hende så det ikke var en optimal vej. Det rakte til en 3. plads. Preben og Godis blev disket.
SP3 var en noget speciel, men også ret sjov bane. Zinnia fik desværre fejl i indgangen til slalom. Godis havde et super løb, men sprang desværre tilbage over et spring i slutning. Øv hvor var det ærgerligt.
Dagen sluttede af med AG3, hvor Zinnia fik en vægring på en tunnel, men endte med at have bedste tid. Godis havde lidt problemer med felterne
Preben og Godis med Frederiksborg slot i baggrunden

Skønne Makker gir den gas

Spirit
.

Ingen kommentarer: