tirsdag den 18. juni 2013

Stævne i Hvalsø

Vinder af Hvalsø Cup for 4. gang
Sidste weekend i maj var der stævne i Hvalsø. Og denne gang måtte Zushi være med :-) Jeg har stille og roligt trænet Zushi op efter hendes barsel. Det er ikke meget træning på AG-banen, men mest lange gåture. Jeg har ikke trænet på fuld højde (35 cm) endnu, så derfor var hun kun tilmeldt i de åbne klasser. Og grunden til at hun blev tilmeldt, var at jeg havde tilmeldt hende iagttagelse til EO i viden om at hun ikke ville kunne nå at deltage i nogen af kvalifikationsstævnerne, men med henblik på at hun kunne stå på venteliste, hvis andre lande ikke fik fyldt deres pladser op.
Men da Zushi fødte 4 dage for tidligt, så var hvalpene faktisk gamle nok til at Zushi måtte deltage i dette stævne. I SPÅ blev det til en disk. Og i AGÅ sprang hun feltet på balancen. Hun løb ikke rigtig igennem, men tøvede på det sidste stykke og så sprang hun. Hun skal lige ind i rytmen igen og have selvtilliden i orden ude på fremmed bane igen. Men hun havde en rigtig god tid. Hun havde 4. hurtigste tid og bedste tid med fejl.
Zinnia lagde ud med at løbe fejlfrit i AG3 og vinde klassen overlegent med 4 sekunder. Så var hun også lige fejlfri i AGÅ og SPÅ og begge de klasser vandt hun også. Så Zinnia har løbet fejlfrit i samtlige DM udtagelses løb hun har deltaget i  og har nu 5 udtagelser i hver, giver det mon flere chancer til DM ;-)
Til sidst var der SP3, hvor jeg ikke fik handlet helt optimalt, men endnu et fejlfrit løb. Og vi blev slået af Camilla og Canto :-)
Til sidst skulle årets vinder af Hvalsø Cup kåres. Og da Zinnia havde vundet begge de åbne klasser, var det ikke svært at regne ud at hun var vinder i mellem klassen. Det er 4. gang Zinnia vinder Hvalsø Cup. Og det er 6. gang hun deltager ;-)
Til dette stævne havde vi besøg af dejlige Sisu. Og hun var meget glad for at se Zushi og Zinnia og også mig :-) 

 Sidst på dagen blev vi kaldt til klubhuset af landsholdsledelsen. Udtagelsen til EO havde været udelukkende ud fra point i 6 åbne AG klasser. Zinnia havde vundet 5 af de 6 klasser, så hun havde flest point og blev udtaget til DKK's nationale team til EO. Zushi havde ikke skrabet nogen point sammen, men det var der faktisk kun 5 små hunde der havde. Men Zushi havde på trods af sin fejl i dagens AG løb, det bedste resultat på dagen, af dem uden point. Zushi blev udtaget til at løbe 2. holdet hos de små hunde. Senere på dagen fik jeg dog en opringning, at reserven for det lille nationale hold, var sprunget fra, så Zushi blev tilbudt pladsen som reserve. Og den takkede vi ja til :-) Hvis der ikke bliver brug for reserven deltager vi på vores oprindelige hold.

Ingen kommentarer: