fredag den 3. september 2010

Vejen - Roskilde - Tjæreby

Ja, så er jeg kommet bagud med bloggen igen. Jeg synes ikke rigtig der har været tid til at sætte sig og skrive detaljeret om stævnerne eller træningen.
Faktisk ærgrer det mig at det er længe siden jeg har skrevet noget om vores daglige træning. Da jeg kunne forstå på en del læsere, at det var det de synes var interessant. Det må jeg se at få gjort noget ved, men det bliver ikke i dette indlæg.
Dette indlæg bliver en kort opdatering af de seneste 3 stævner.

Vejen
Preben og Godis er inde i en periode med store problemer med felterne. De har til gengæld nogle rigtig gode springløb hvor Godis har fart på og bliver placeret i toppen. Denne weekend blev det til en 4. plads i SPÅ.
Zinnia havde nogle rigtig dårlige klasse 3 løb, men til gengæld fik vi trænet i de løb. De to AGÅ, dem vandt hun og fører nu konkurrencen om Årets Agility hund i mellem klassen. Det blev også til en 2. plads i SPÅ om lørdagen og en placering, som bedst i to åbne og dermed 15 point til konkurrencen om Årets All-round hund. Vores hold Wowchesky vandt holdkonkurrencen og fører konkurrencen om Årets AG-hold i mellem klassen.
Zissi var også med i Vejen. Hun løb SÅ og SP1. Hun gjorde det rigtig flot. Var faktisk fejlfri i den første SPÅ, men havde en rundtur omkring et spring og det tog tid, så vi røg langt ned i rækken. I den næste SPÅ blev det til en vægring på en tunnel og så en disk, da hun hoppede tilbage over et spring, da jeg forsøgte at skifte bagved. Det er virkelig noget vi skal have trænet, men jeg ved ikke lige hvornår jeg har mulighed for at træne med hende igen. Stævnet sluttede af med en SP1 bane, som nærmest var en Formel1 bane. Feeeed bane, hvor der virkelig kom fart på. Desværre vægrede Zissi to gange på en tunnel. Hun er meget opmærksom på hvilken side jeg er, når hun går ind i en tunnel. Og hvis hun tror den drejer væk fra mig, så vil hun ikke gå ind i den. Endnu en ting, der skal lægges noget fokus på.

Roskilde
Weekenden efter hold Dansk Hundeskole Roskilde stævne, med landskamp mellem Danmark og Sverige. Jeg havde kun tilmeldt Zinnia. I Landskampen skulle Zinnia og jeg løbe mod Annika og Izor. Lidt sjovt idet jeg har talt en del med Annika siden vores besøg på Gotland i efteråret. Izor er fra Sobelkustens kennel, hvis hunde jeg beundrer meget. Så det var lidt sjovt at Zinnia og Izor lige skulle løbe mod hinanden. I AG klassen vandt Annika og Izor med 5 fejl. Zinnia og jeg havde en nedrivning og en flyver på vippen.
I spring klassen var vi begge fejlfrie, men her vandt Zinnia. Så det blev 1-1 i vores indbyrdes dyst. Alt i alt vandt Danmark med 17-15 over Sverige.

Zinnia deltog også i AGÅ, som hun vandt i en super tid. I SP3 havde vi også et super løb, men en enkelt nedrivning. I AG3 havde vi et rigtig godt løb, men får en vægring på en tunnel, som er anden sidste forhindring og som ligger ind under A'et. Zinnia løber ved siden af tunellen under A'et. Jeg tager hende tilbage og sender hende i tunellen og så er hun kun 2 sekunder langsommere end vinderen.

Tjæreby
Dagen efter gik turen til Tjæreby, hvor Slagelse Hundesport holdt klasse 1 + 2 stævne. Vi havde begge meldt os som hjælpere, da vi kun skulle løbe to løb hver.
Zissi staretde med at løbe SP1. Et rigtig flot løb, hvor hun desværre kom ud af trit midt i slalom og måtte inkassere en fejl. Resten af løbet var fejlfrit og det blev til en 4. plads.
Preben og Godis skulle løbe AG2 og her var der fokus på felterne. Så da Godis ikke blev på A'et, blev han sat tilbage på feltet.
Midt på dagen var det et voldsomt regnvejr og banen blev meget smattet. Derfor trak Preben Godis fra den sidste klasse.
Da banen blev bygget om til spring, blev der taget hensyn til at man ikke skulle løbe de allermest sumpede steder, så det blev en bane med store afstande. Zissi klarede det super flot og kom fejlfrit igennem banen og vandt klassen :-) Sådan en lille Super hund.

Ingen kommentarer: