torsdag den 12. august 2010

Stævne i Sverige og Albertslund - Zissi's debut

Fredag eftermiddag kørte jeg til Svogerslev for at aflevere Zissi, som havde boet hos os siden søndag. Derefter gik turen til Kastrup, hvor jeg samlede Christine, Berta og Breezy op. Så gik turen mod Sydöstra BK, som er Jens Nilssons hjemmeklub. En tur som skulle tage ca. 1 time, men GPS'en ledte os over Lund, ad en motorvej, som var spærret, så vi skulle ind igennem byen lige midt i myldretiden. Så vi blev meget forsinkede. Lille klasse var begyndt, da vi kom, så Christine måtte løbe banen uden banegennemgang. Preben, som var kørt hjemme fra Dianalund, samtidig med at vi kørte fra Kastrup han kom frem på pladsen før os, da hans GPS ledte ham en anden vej.
Jeg lagde ud med at skubbe Zinnia forbi slalom i AG3, jeg stolede ikke på at hun havde retning mod den rigtige indgang, men det havde hun og så skubbede jeg hende forbi. Senere placerede jeg mig, så hun ikke kunne se det tunnelhul hun skulle i og så tog hun et spring i stedet for.

Efter vi havde skridtet hundene af og fodret dem, så løb Christine og jeg en tur i skoven. Jeg havde besluttet mig for at jeg SKULLE ud at løbe, så jeg ikke kom ud af min rytme med 3 ugentlige løbeture. Det var super dejligt at løbe i skoven.

Lørdag morgen startede vi med SP3. Vi blev disket på en svær passage hvor man skulle sende hunden i slalom, men samtidig løbe op mod en tunnel. Zinnia smuttede i tunnellen, da jeg var placeret, så hun ikke kunne se slalom og samtidig bevægede jeg mig mod tunellen. Resten af løbet gik super godt. Godis klarede den svære passage til slalom, men gik forkert ind og efter at den blev rettet sprang han en port over midt i slalom. Så det blev en disk.

I AG3 fik jeg trukket Zinnia forbi opgangen til balancen, fordi jeg troede at hun var på vej mod A-et :-( Det var den eneste fejl i det løb. Jeg fik ikke placeret mig som jeg ville nogle steder på banen, men vi klarede os alligevel igennem.

I SP hold blev vi disket, da Zinnia smuttede bag om ryggen på mig i en serpentiner. jeg var for fokuseret på næste forhindring og havde ikke fokus bagud mod min hund. Ellers et godt løb. Godis løb også flot, fik en vægring efter flyv og så førte Preben Godis den forkerte vej over et spring, så det blev en disk.

I AG hold gik både Godis og Zinnia ud af slalom i 2. sidste port. Ellers nogle gode løb.

Derefter fik vi pakket sammen og Preben kørte mod Dianalund med campingvognen. Christine og jeg kørte ca. 20 min. senere. Da vi kom til Øresundsbroen lukkede den lige for næsen af os. Så vi kunne holde og vente i 45 min. Da der var sket en ulykke i tunellen. Preben var lige nået over broen, så han kom igen noget hurtigere frem.

Efter at have sat Christine af, kørte jeg til Svogerslev for at hente Zissi. Zandy fik lov til at blive hos mor og far og få en dags forkælelse :-)

Søndag kørte jeg til Albertslund for at debutere med Zissi. Jeg havde de to andre tøser med, men det var kun Zissi, der skulle løbe. Vi sad i telt med Jannie og brormand Bounty, som havde debuteret dagen før med bravour - 4 fejlfrie klasseløb - super flot.

Zissi har ikke lært balancen og vippen endnu, så hun var kun tilmeldt i SPÅ og SP1. Vi startede med SPÅ, som var en god og flydende bane. Første halvdel af banen klarede Zissi i fin stil, men så holdt jeg mig tilbage ved hjulet, som hun tog flot, men jeg var ikke så opmærksom bagefter, så Zissi smuttede fremad over nogle spring og blev disket. Men nøj hvor var hun fed at løbe med. Hun var lige lidt utryg i starten, da jeg havde taget snoren af hende, men så snart hun var over første spring, så satte hun fart på. Og selvom det var øsregnvejr, så klarede hun løbet super flot. Hold fast hvor er hun fed at løbe med :-)
Næste løb var SP1. Her var starten 5 spring lige frem, puha, der skulle løbes stærkt, for Zissi har ikke lært at blive på stedet, så jeg har løbende start med hende... Jeg havde planlagt banen med to skift bagved. Det er noget jeg ikke har fået trænet ret meget og det viste sig også at Zissi ikke havde fat i det. Begge gange fik hun en snurretur. Men ellers løb hun banen igennem med super hastighed. Ved hjulet sprang Zissi imellem hjul og ramme, men hverken dommeren eller jeg så det, kun publikum. Så Zissi blev noteret for et fejlfrit løb. Jeg var super glad og rigtig glad for vores løb og det havde jeg også været selvom dommeren havde disket os.
Heldigvis fik det ikke betydning for præmierækken, da halvsøster Prima vandt klassen og kuldbror Bounty blev nr. 2. Og så kom Zissi på en 3. plads, resten blev disket. Og der var kun præmie til nr.1 og 2. så ingen problemer der.
Bounty havde i alt 6 fejlfrie løb ud af 8 mulige denne weekend og blev på kortest mulige tid rykket op i klasse 2 i både spring og agility. Det er godt nok flot og imponerende.
Jeg glæder mig til jeg skal løbe med Zissi igen i næste weekend i Vejen.


Ingen kommentarer: