onsdag den 26. august 2009

DKK International AG i Hillerød

Lørdagen startede med regn, meget regn. Det første løb vi skulle løbe var SPÅ. Godis fik fejl på en svær slalom indgang, men løb ellers flot. Ottilie løb med Kayne og de blev desværre disket efter forhindring nr. 3, hvor Kayne smuttede over flyvet. Zinnia løb fejlfrit og jeg synes at det kørte ret godt. Det endte med at vi vandt klassen. Jeg løb senior klassen med Dusty, han blev disket på samme sted som Kayne, men løb fint resten af banen rundt.
Næste klasse var AGÅ. Jeg kan ikke huske Godis’ løb og vi har kun video filmet et enkelt løb denne weekend. Ottilie og Kayne fik fejl på bommen og på A’et, det er obligatorisk for Kayne. Zinnia løb fejlfrit og vandt klassen. Det var første gang vi vandt en åben klasse til et internationalt DKK stævne og det gav os 15 point med i konkurrencen om Årets AG-hund.
Vores AG3 løb var bestemt ikke noget at skrive hjem om. Zinnia rev først spring, hvilket der i øvrigt var en del der gjorde - lidt mystisk. Derefter fik hun feltfejl på A’et og da jeg så stoppede op efter A’et snurrede hun lige en omgang om sig selvog fik en vægring på det efterfølgende spring. Så det blev til 15 fejl. Der var kun 2 fejlfrie og den ene havde endda tidsfejl.
I SP hold løbet rev Zinnia en pind, men ellers løb hun et godt løb. Vores hold havde 5 fejl med os til dag nr. 2. Prebens hold havde tre fejlfrie.

Søndag startede med sol. Og den første klasse var AGÅ. Zinnia blev disket, da hun fortsatte over et forkert spring efter nr.3 – øv – ville ellers gerne lige have haft lidt flere point. Resten af løbet var super fedt og med flotte hurtige felter. Kayne og Ottilie løb et flot løb, hvor kun de to obligatoriske felter blev sprunget. Godis blev disket, men jeg kan ikke huske på hvad.
Zinnia løb fejlfrit i SPÅ hvor hun blev nr. 3. Godis’ kuldsøster Lucky vandt klassen med et super flot løb. Tillykke til Pia og Lucky.
Dusty fik en vægring på et spring hvor han skulle udenom.
I SP3 gik jeg lidt for hurtigt frem da jeg havde sendt Zinnia i slalom, og hun tog derfor et langt spring og hoppede forbi port 2. Resten af løbet var fejlfrit.
I SP2 gik Godis for tidligt ud af slalom og Preben valgte at fortsætte. De havde nogle rigtig flotte momenter, hvor Preben blandt andet kunne sende Godis mod hjulet og selv løbe på den modsatte side at posen og handle Godis på afstand. I AG holdløbet sprang Zinnia igen A’et og måtte inkassere 5 fejl. Preben havde gået forkert bane og blev derfor disket. Wowchesky var igen det eneste hold, som fik point og kan dermed allerede nu kalde sig Årets agility hold 2009. Da ingen af de andre hold kan nå os på point.

Wowchesky

Ingen kommentarer: