onsdag den 21. maj 2008

Super Angel


I går aftes var jeg i MBS for at undervise. Jeg havde Angel og Zinnia med. De to første gange jeg var der har Angel siddet i bur imens jeg har undervist. Hun var noget usikker på stedet første gang vi var der, anden gang virkede hun mere afslappet. I går var hun helt afslappet, så jeg havde hende med i snor da jeg stod og underviste. Når vi skulle sætte spring op og ned slap jeg hende og hun blev på stedet. Til sidst lod jeg hende bare være løs og så lå hun bare og slappede af imens hundene løb på banen. :-)


Jeg prøvede også at løbe banen med hende og hun løb som hun gør hjemme i haven - hvor blev jeg glad :-) Hun var i særdeles godt humør. Lene kunne få hende til at udføre sine tricks og hun fik også lokket Angel med ned til selvtræningsbanen hvor hun prøvede A'et og tunnelen et par gange. Angel er blevet meget glad for "tante Lene" ;-)

Hun tog også kontakt til mange af personerne, der var i klubben og træne. Hun har lært at det giver guffer. Jeg siger til alle at de bare skal give hende guffer når hun tager kontakt til dem.

Jeg gav Angel 2 Baldrian tabletter inden vi tog hjemmefra. Måske er det dem, der gør at hun bedre kan slappe af.

Træningen var meget lig den jeg havde i Hvalsø for en lille måneds tid siden. Det var en springbane, hvor man skulle udføre en masse frontcross. Først løb de banen, som de selv ville, bagefter viste jeg hvordan man med fordel kunne løbe og vi tog tid på alle løbene. Flere forbedrede deres tider markant. Derefter løb vi en ny kombination med endnu flere frontcrosses, og bagefter løb vi samme bane ved brug af serpentinere. Det er ret interessant at sammenligne de to løbemåder.

Derudover var der to selvtræningsbaner, en med A-brædt med tunnel under, som i AGåben i Hvalsø hvor man skulle have hunden over A'brædtet eller igennem tunellen. Derudover var der en bane med slalom og en tunnel og en pose på hver side af slalomen, dette for at træne sig selv og hunden i at tage den udvalgte forhindring ved enten at trække eller skubbe hunden væk fra den "forkerte" forhindring.

Det var en rigtig hyggelig aften.

2 kommentarer:

Shetla sagde ...

Dejligt gennembrud for Angel! Hatten af for din tålmodighed og store arbejde med hende. Beundringsværdigt. Ved ikke om jeg selv ville have tålmodigheden, men når man elsker sin hund, finder man måske uanede indre resourcer.

Anonym sagde ...

Hi - I was visiting from the OBay blog and thought Angel looked familiar - then I found her pedigree on your website and realized that she and my Jayda have the same father!

I don't understand all of your site (I don't speak Danish - I used Google Translate), but it sounds like Angel has some fear issues like Jayda - I'm glad she's doing well!

PS - Jayda likes to do tricks and wave her paws too.