tirsdag den 30. juni 2009

Sidste landsholds iagttagelse - Zinnia skal til VM

I weekenden blev den sidste landsholdsiagttagelse med henblik på VM holdt.
Lørdag var der træning på hele baner. Man kunne her få lov til at træne stævne situationen på gulvtæppe og på den slags forhindringer med gummi belægning, som VM skal løbes på.
Jeg synes der var rigtig god stemning denne dag.

Søndag morgen var det lige på og hårdt med udtagelses løbene. Først en AG bane, som skulle løbes, som et hold løb. Jeg fik ikke givet Zinnia ordentlig besked på vej mod bordet, så hun røg ned af det. Det er en forhindring, som jeg kun sjældent har trænet, så den skal der lægges noget mere vægt på nu. Det næste løb var et individuelt Spring løb. Her løb Zinnia fejlfrit, men jeg synes at hun gled meget på tæppet og jeg måtte vente på hende flere steder, måske fordi jeg ikke fik forberedt hende godt nok. Men hun vandt dette løb. Det sidste løb var AG individuelt - hold da op en bane... Der var godt nok fælder så det baskede. Men en sjov bane. Jeg mistede Zinnia et sted på banen, som jeg ikke havde set, som en fælde. Jeg vendte min opmærksomhed væk fra hende for at sigte mod balancen, som stod tæt på vippen, imens tog Zinnia en forhindring i en forkert retning. Resten af løbet gik lidt i kludder, men jeg synes det var en sjov og udfordrende bane at løbe. Efter de tre banegennemløb skulle vi pakke sammen og støvsuge tæpper og rulle dem sammen. Altimens landsholdsledelsen skulle sætte landsholdet sammen.

Dagen sluttede med at holdet blev udtaget. De der skal til Østrig og forsvare de danske farver til september er følgende:
Lille:
Jesper Kjær / Emsi (Sheltie) - hold + ind.
Lillian Rose / Mille (Pudel) - hold + ind.
Susanne Prier / Unique (Sheltie) - hold + ind.
Reserve: Tommy Tell / Olsen (Sheltie) - hold + ind.

Mellem:
Natasha Gjerrulff / Doobi (Sheltie) - hold + ind.
Dorthe Johnsen / Djohs (Dansk/svensk gårdhund) - hold + ind.
Gitte Hoffmeister /Zinnia (Sheltie) - hold + ind.
Reserve: Bettina Hansen Dio (Sheltie) - hold + ind.

Stor:
Sarah Lorentzen / Simic (BC) - hold + ind.
Søren Gräs / Happy (BC) - hold + ind.
Lone Sommer / Panik (BC) - hold
Peter Crone / Tempo (BC) - ind.
Reserve: Poul Lerche /Djinni (Groenendal) - hold
Reserve: Birthe Juul Jensen / Sammie (BC) - ind.

Zinnia og jeg er altså udtaget til det danske landshold og skal både løbe hold og individuelt. Jeg kan næsten ikke fatte det. Jeg er så spændt. Det er 8 år siden jeg sidst deltog ved et VM og dengang var der kun 2 størrelser i agility og VM var et meget mindre arrangement end det er nu. Denne gang har jeg så en hund der er hurtigere end jeg havde den gang, så det bliver enormt spændende. Samtidig glæder jeg mig meget over at Zinnia's kuldsøster Emsi også kom med på landsholdet for de små hunde. Det er SHETLA POWER :-)

4 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

sejt og yderst velfortjent. Tillykke med udtagelsen :-)

Anonym sagde ...

Grattis till uttagningen!!!:)
Önskar er lycka till i Österrike.

Tina&Higgins

Gitte Hoffmeister sagde ...

Tusind tak begge to :-)

Hazyland Border Collies & Biscuit sagde ...

Kæmpe tillykke!
Super flot!