tirsdag den 7. oktober 2014

Landsholdssamling

For at kvalificere sig til landsholdet i år, kunne man hente point på 4 forskellige konkurrencer, samt på en afsluttende samling, hvor der var 4 løb. Derudover fik man 12 point foræret, hvis man var placeret i top 3 til NM sidste år, eller var bedst placerede dansker til EO sidste år.
Der blev kun givet point til de 10 første, og man skulle være fejlfri.
Zinnia og jeg var heldige at have 12 point med fra sidste års NM. Og derudover var Zinnia fejlfri i de 4 indledende løb hvor hun havde en 1., en 2. en 3. plads og så en 5. plads fra Gåsahoppet i Sverige (en klasse med 70 deltagere). Zushi havde kun et enkelt fejlfrit løb og det var en 4. plads fra Viby.
Zinnia brillerede med at løbe fejlfrit i 3 ud af 4 løb og vandt også de 3 løb. Det gav os en pointsum på 284 point. Nr. 2 havde 100 point.
Zushi havde et enkelt fejlfrit løb, men hun var ikke ret hurtig i det løb, da alle forhindringer var "gemt" bag noget andet, så man skulle hele tiden have fat i hunden og lede den til forhindringen. Det er ikke rigtig noget for Zushi, så vi var desværre 5 sekunder langsommere end vinderen. Og så gav det ingen point. Zushi havde ellers nogle smukke løbefelter. Men jeg havde store problemer med starterne. Da det var svært at lave løbende start på flere af banerne pga. pladsforholdende i hallen.
Så Zushi samlede slet ingen point denne weekend og kunne ikke komme i betragtning til landsholdet. Zinnia derimod blev udtaget til sit 5. VM og sit 6. NM :-)