onsdag den 10. oktober 2012

Slottshoppet

Vi besluttede at køre fredag eftermiddag i stedet for tidligt lørdag morgen. Så tog vi en overnatning undervejs ved Värnamo. Vi havde booket værelset hjemmefra og sagt at vi havde 4 hunde med.
Næste morgen kørte vi videre mod Uppsala. Vi ankom til Wiik Slot om eftermiddagen. Jeg og hundene blev læsset af, og så kørte Preben til Stockholm for at hente Jael, som rejste derop med toget. Så havde jeg lige et par timer til at få pakket ud, set området ogg få sat stævnetelt op.
Dorte og Flemming, som også var til Slottshoppet, havde glemt stængerne til deres telt ;-) så de flyttede ind i vores telt. Det var rigtig hyggeligt og det gik helt fint at have 11 hunde stablet i bure i et DKK telt :-)

Natten til søndag var det tordenvejr og det efterlod hele det sydlige Uppsala med strømafbrud. Det varede i 3 timer, men stævnet gik i gang til tiden og kørte helt upåklageligt. De kunne bare ikke speake, som de plejer i Sverige. Zinnia lagde godt ud og løb fejlfrit i SP3 og vandt klasse, som havde over 90 starter. Præmieskamlen var trappen op til hovedindgangen til slottet :-) Meget højtideligt, men det var præmierne til gengæld ikke... Jeg tog en hundekam, det var det eneste, der var noget ved. Ellers var der noget ligegyldigt hundelegetøj og prutteposer. Det synes jeg var lidt for tamt, når man tænker på hvor mange deltagere der var. Så kunne man godt have brugt lidt penge på præmier. AG3 kan jeg ikke huske. Zushi løb ikke de første tre dage, da hun ved tilmeldingsfristens udløb var i klasse 2 i begge klasser. og klasse 2 var der kun de sidste tre dage. Og man måtte ikke eftertilmelde så hun kunne deltage i SP3 de første dage.
Preben havde fødselsdag om søndagen, og han inviterede de danske deltagere: Vivian og Søren, Dorte og Flemming, Jael og jeg på middag på en restaurant i Uppsala. Det var en hyggelig aften og vi fik noget rigtig god mad.
Mandag fik Zinnia en slalom fejl i SP3. Hun gik ud af tredie sidste port, da jeg lavede et blindskift. Ellers var det et rigtig godt løb.I AG3 fik hun først en feltfejl på balancen, da hun snupler på vej ned. Siden springer hun ud over et spring, hvor hun skulle have været i slalom. Jeg løb også med Godis og han smuttede ud over det samme spring som Zinnia, da han skulle i slalom.
Tirsdag går Zinnia i port 2 i slalom i SP3.
Onsdag var det hviledag. Dorthe, Flemming og jeg havde fået arrangeret vildtsporprøve. Så vi var tidligt oppe og kørte godt 2 timer for at aflægge prøver. Zinnia og Zushi skulle op i anlægsklassen, som er et spor på 650 m. Sporet er et kombineret slaæbespor og blodspor, men med 10 meters blodophold undervejs. Jeg havde desværre ikke fået trænet hundene op til 650 meter, men havde som det længste gået 350 m. Og det var også ca. hvad de kunne. De gik begge kolde efter at være kommet ca. halvejs. Men det var super god træning. og sporlæggeren var rigtig god til at hjælpe og vejlede, så hundene sluttede af med succes. Dorthe og Bonus bestod Åben klasse med en 1. præmie.
Torsdag var der stævne igen og denne gang skulle Zushi også løbe. Godis er fejlfri i SP3. Zinnia tager et spring bagfra og Zushi går i en tunnel, som hun ikke skal og bliver disket, men har ellers et super løb. I AG2 får Zushi fejl i slalom. Godis er fejlfri i AG3 og bliver nr.10.
Fredag glemmer jeg banen i AG2, men når at rette det, men får sendt Zushi skævt på hjulet, så hun løber mellem hjulet og rammen.

 


Zushi havde generelt nogle super fine løb. Og fik mere og mere fart på. Min fokus til dette stævne var gennemgående ikke særligt god og det var nok det der var skyld i alle de små dumme fejl. For generelt løb Zinnia super godt.

Ingen kommentarer: