søndag den 6. november 2011

Velkommen til Ezke


Weekenden før VM var vi lige en tur i England. Vi fløj derover fredag eftermiddag og hjem igen lørdag morgen. Grunden til den lille tur,, var er der lå et kuld lækre Sheltie hvalpe i West Sussex.
Torsdagen efter VM tog vi så bilen og kørte hele den lange vej ned igennem Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig, stort set samme tur, som vi var kørt hjem ad om mandagen...
Vi tog Eurotunellen til England og var fremme ved målet fredag eftermiddag. Kuldet bestod af 4 tricolour hanner. Vi kunne vælge imellem 2 af hannerne og havde allerede hjemmefra valgt den største. Ved vores første besøg, var han en af dem, der tog mest kontakt.
Når nu man tager helt til England for at hente en Sheltie, så regner de fleste nok med at der er fordi man vil have en "ægte" englesk Sheltie, men men disse hvalpe er 100% Amerikanske/Canadiske af afstamning. Er det så for at hente nyt blod hjem? Heller ikke. Monty er morfar og Carson er far. Unique er kuldbror til moderen. Hvorfor så hente i England? Fordi den kombination bare lød super spændende. Moderen Zen er en super dejlig hund, der har produceret nogle fantastisk dejlige hvalpe.


Preben har i noget tid været på udkig efter en ny hvalp og valget faldt altså på Ezke.
Ezke er en super sød og fornftig dreng. Han er blevet pot og pande med Zushi, som helt sikker mener at han er flyttet ind som hendes nye legetøj ;-)
Det bliver spændende at lære Ezke rigtigt at kende.

Ezke's Stambogsnavn er Obay Boyz Will Be Boyz

Ingen kommentarer: