torsdag den 18. august 2011

Internationalt stævne i Albertslund og landsholdssamling

Weekenden efter Pinsestævnet var der Internationalt agility stævne i Albertslund. Zinnia lagde ud med at vinde AG3 og blive nr.4 i AGÅ efter Breezy, Zippo og Sammy. I SPÅ fik jeg trukket Zinnia forbi slalom, så det blev en vægring. Om søndagen vandt Zinnia SP3 og SPÅ. I AGÅ fik vi 5 fejl.

Weekenden efter var der landsholdssamling i Ribe. Alle der deltog var enten boblere eller skulle deltage på en eller anden vis til NM eller VM. Hvad vi skulle deltage i og hvem der skulle være reserver, fik vi først at vide lørdag eftermiddag. Formiddagen gik så med træning og det var det samme om søndagen.
For mellemhundenes vedkommende blev Lucky, Olsen, Diesel og Zinnia udtaget til NM og Zuggi som reserve. Til VM blev Olsen, Diesel og Lucky udtaget til hold, Zinnia som reserve. Lucky og Zinnia blev udtaget individuelt. Det var noget af en udmelding. Man havde valgt kun at tage 2 mellemhunde med individuelt i år. Det første år, hvor vi har haft flere super gode mellemhunde og ikke kun en enkelt eller 2 profiler. Det synes jeg var rigtig skuffende. Jeg havde det selvfølgeligt også underligt med ikke at skulle løbe hold i år. Det har jeg været med til alle de gange jeg har deltaget til VM. Men det var nu sådan ledelsen havde prioriteret.

Ingen kommentarer: