torsdag den 21. juli 2011

Resten af maj måned og starten af juni.

Ugen efter Stævnet i Viby, tog Preben til Hillerød, for at deltage i Hillerød Hundevenners stævne. Jeg holdt stævne fri.
Og tirsdag - onsdag i ugen efter deltog jeg på et agility kursus med Janita og Jaako fra Finland. Det var et rigtig godt og inspirerende kursus. Vi fik god inspiration til at træne videre. Zinnia var rigtig dygtig og kunne rigtig mange ting. Dejligt med lidt nyt input til træningen.
Torsdag kom Vicky og Zimba på besøg til en gang hygge og agility træning. Det var varmt, så hundene var noget døde, men fik da prøvet lidt og det var som altid super hyggeligt.
Lørdag morgen kørte vi til Ribe for at holde en uges ferie på årets ugekursus.
Kurset startede først om mandagen, så der var tid til afslapning inden. På kurset blev vi undervist af Sarah og Jenny. Den anden del af holdet blev undervist af Jens Nilsson og Åsa Emanuelsson. Jens har tidligere undervist på ugekurset, men Åsa var ny. Hun var meget engageret og jeg tror at alle var meget tilfredse med hende.

Alt træningen havde samme tema i år - LØB SÅ HURTIGT DU KAN - Hold fast hvor fik vi løbet.. Vi fik prøvet forskellige handlingsmetoder og fik også afprøvet lidt af det, som jeg havde prøvet på kurset med finnerne. Kurset sluttede torsdag og så var der hviledag fredag og Pinsestævne lørdag til mandag. Lørdag var der de sidste iagttagelser til landsholdet. Zinnia løb heldigvis fejlfrit i AG, hvor hun manglede nogle point. Det gav en 2. plads. I SP3 fik vi en vægring.
Vi kvalificerede os til finalen, hvor vi desværre fik en vægring på en tunnel, men alligevel blev nr.2 efter Marianne og Zippo. Ingen hunde var fejlfrie i mellem klassen.

1 kommentar:

Shane Kent Louis sagde ...

Hey this one is great! thanks for sharing your Blog. :D
Dog Fence