onsdag den 14. oktober 2009

Angels stævne debut og kursus i Ribe.

Weekenden efter VM tog Preben og Godis til Ribe, for at deltage på agility kursus med Sarah Lorentzen som instruktør. Jeg blev hjemme, da jeg synes det ville være for meget for Zinnia at rejse af sted igen og så træne en hel weekend.
I stedet for havde jeg så meldt Angel og Zinnia til DGI amtsturnering i Sorø. Det skulle være Angels konkurrence debut. Jeg havde ikke været på pladsen i Sorø før og til min store skræk lå pladsen klods op af en genbrugsstation, hvor der er rimelig meget larm en lørdag formiddag.
Det er selvfølgelig noget der påvirker Angel. Hun virkede noget nervøs da vi ankom til pladsen. Det går dog for det meste lidt bedre når hun bliver sluppet løs, så hende og Zandy fik lov at løbe lidt rundt på pladsen.
Angel skulle løbe i begynder klassen, som bestod af en dejlig nem og flydende AG bane. Hun tøvede meget ved de to første spring, men da tredje forhindring var balancen, kom der lidt mere fut i hende. Hun fik en vægring rundt i en mølle lidt langsomt ned mod en tunnel, hvor hun fik endnu en vægring, men så var det som om hun blev lidt mere fri og tog en flot fremadsendelse over mur spring og flyv. Korrekt ind i slalom, men desværre gik hun ud af anden sidste port. Vi rettede fejlen og løb i mål med 15 fejl.
Jeg var godt tilfreds med hendes løb. Jeg var faktisk lidt imponeret over at hun blev på banen, for da vi startede på banen begyndte Zinnia, Dusty og Zandy at larme helt vildt i teltet og Angel skulle passere forbi teltet undervejs på banen, men hun løb ikke ud.
Zinnia deltog i øvet klasse. Jeg havde trænet stopfelt på A’et siden jeg kom hjem fra VM og dette skulle være vores debut med stopfelt til konkurrence. Tror i så ikke at jeg glemte at sige noget til hende på A’et. Jeg løb bare, som jeg plejede… Og da det var en hold konkurrence kunne jeg ikke tillade mig at tage det om. Senere på banen blev vi disket.
Begynder springbanen var meget nem, men Angel var meget forsigtig. Hun blev disket på tre vægringer, da hun rundede flere spring. Slalom tog hun til gengæld fint. Jeg kan helt klart se at feltforhindringerne er med til at gøre hende tryg på agilitybanen, det er dem hun træner mest hjemme i haven og det er dem der er blevet forstærket mest.
Zinnia løb et super springløb og blev dagens bedste spring hund. Vores hold, hvor både Zinnia og Angel var med, samt Dorthe/Djohs, Jeanette/Jeans og Charlotte/Alanna, vandt spring konkurrencen.
Dagen sluttede af med tid fejl ud. Zinnia nåede 34 forhindringer, men var længst væk, da der blev fløjtet, så hun blev nr. 4. Da der var 3 andre på samme antal forhindringer.

I sidste weekend var jeg i Ribe og holde agility kursus sammen med Ann-Britt. Det var anden gang vi holdt kursus på denne måde i Ribe. Der var i alt 16 kursister fordelt på 4 hold. To hold træner 2 timer og bytter derefter instruktør, derefter har vi frokostpause og så kommer der to nye hold om eftermiddagen. Det er hyggeligt at være i Ribe, vi kender efterhånden de fleste og færdes helt hjemmevant i klubhuset og i lokalområdet. Lørdag aften fik vi set lidt VM-agility DVD og hygget i klubhuset.

Ingen kommentarer: