onsdag den 2. januar 2008

Tilbageblik på året der gik.

Det er så populært at lave et tilbageblik på året der gik, derfor vil jeg også ride med på bølgen, så her får i et tilbageblik fra år 2007.

Januar
Årets første måned stod på træning af alle hundene, samt øvelse i at fotografere med mit nye kamera, som jeg havde fået i julegave.

Februar
Zinnia blev udstillet på DKK's internationale udstilling i Odense. Hun fik en 2. præmie og blev dermed avlsgodkendt. Hendes højde er en væsentlig faktor der trækker ned.

Marts
Preben deltog i det sidste indendørs Gundsølille stævne med Dusty og Kayne. Jeg deltog med lånehunden Stewie. Preben og Kayne fik en flot 2. plads i spring åben.

D. 17. blev Angel og Zenya udstillet i Ørbæk. Angel fik MG pga. ukorrekt bid og Zenya fik L. Dagen efter deltog jeg med Dusty, Kayne og Zinnia til Vilhelmsborg Cup. Preben havde fået en fibersrpængning fredagen før under agility træningen, derfor kunne han ikke løbe. Det var Zinnia's debut stævne og hun klarede det rigtig flot. hun havde 2 løb med 5 fejl og et med 10 fejl. Kayne vandt SP3.

April
Vi startede måneden med at deltage i indendørs stævne i Oxie i Sverige. Vi løb på et helt suverænt underlag, kunstgræs med gummigranulat i. Preben var ikke fit for fight endnu, så jeg løb med alle tre hunde. Zinnia havde nogle enkelte vægringer og lidt slalom fejl.
Vi deltog i agility stævne i Hillerød, hvor vores hold "Landet rundt" lagde sig i spidsen i konkurrencen om årets agility hold. Zinnia løb sit først fejlfrie løb og fik en oprykning i SP1.Maj
Zenya flyttede til sin ejer Maria Melakari i Sverige.
Vi var til stævne i Hvalsø, hvor Kayne løb rigtig godt og blev placeret i SP3 .
Siden var vi på kursus med Jenny Damm på fyn.
Kristi himmelfart fejrede vi med stævne i Gundsølille hvor Zinnia fik sin første pind i AG1.

I weekenden efter var vi på kursus i Sverige, Her var det Kim Graulund og Sarah Lorentzen der undervist. Det var et super kursus, som vi fik rigtig meget ud af.

Juni
Preben og Kayne deltog i ugekursus i Ribe, jeg blev hjemme pga. eksamens projekt. I stedet tog vi til afslutning i Hvalsø, hvor Zinnia blev nr.3 i klasse 1 og nr.2 i SPÅ. Weekenden efter deltog jeg med Zinnia i Vallensbæk, hvor hun fik sin 2. pind i AG1.

Næste stævne var i Ølstykke hvor Dusty blev nr.3 i SPÅ og Zinnia vandt SP1 og fik sin 2. pind i den klasse. Endnu en gang vandt vi hold konkurrencen.
Da Angel og Preben ikke rigtig passede sammen overtog jeg træningen af Angel.Juli
Vi holdt en uges ferie i Sverige. Samtidig deltog vi i ugestævnet Bergslagsveckan. Vi var en hel flok danskere som deltog. Ann-britt og hendes to Kooikere boede i campingvognen sammen med os. Dvs. 3 personer og 9 hunde i en campingvogn :-) Det gik helt uden problemer.

Zinnia var nok den af vores hunde der havde størst succes. med to 1. pladser og en 2. plads i SP1 samt en 4.plads i SPÅ. Agilityklasserne gik knapt så godt. Dusty blev nr. 6 i AGÅ, Kayne havde 2 fejlfrie løb. Klasse 3 banerne til dette stævne var bestemt ikke lette. Man skulle tro at dommerne nogle gange konkurrerede om at lave de mest snørklede baner.August
Hjemme i Danmark igen deltog vi i stævnet i Langeskov hvor Kayne blev nr.2 i SP3 og nr.5 i SPÅ, Zinnia blev nr.2 i SP1 og rykkede dermed i SP2.

Vi deltog på stævnet i Vejen hvor Dusty løb helt formidabelt og vandt SPÅ og Zinnia vandt AG1 og dermed rykkede i AG2. Ugen efter var vi i Ribe hvor Zinnia vandt AG2 og fik sin første pind i den klasse.

Vi var til Kaf-cup i Hornbæk, hvor Dusty endnu en gang løb helt forrygende og vandt SPÅ med næsten 2 sekunder til nummer 2.

Marie Hanssons nyskrivning af bogen Agility for nybegyndere udkom og der var over 20 billeder fotograferet af mig :-) Det var helt vildt at se sine egne billeder i en bog.September
Vi deltog i danmarksmesterskabet for agility hold, hvor Kayne sammen med holdet "Landet rundt" blev Danmarksmester. Zinnia deltog på holdet "Revl og Krat" som endte lidt nede i rækkerne.

14 dage efter kunne vores hold "Landet rundt" denne gang med både Kayne og Zinnia lade sig kåre som årets agility hold 2007 i mellem klassen.

Zinnia vandt SP2 i Brøndby og det var også denne weekend at Godis flyttede ind hos os.

Angel er startet til begynder agility i HHV.Oktober
I startede måneden med et klikkerkursus med Johanna allanach. Preben deltog med Godis og jeg med Angel. Det var et super kursus og vi blev meget inspirerede til at arbejde videre med tricks. Preben og Godis begyndte at træne lydighed hos Charlotte Lyngholm. Godis er en dygtig og lærenem lille hund.

I slutningen af måneden deltog vi i agility stævne i ribe, hvor Kayne vandt SP3 og han løb faktisk også et rigtig flot løb i SPÅ, men blev disket fordi føreren løb ind i en forhindring.

Zinnia vandt SP2 og fik sin 2. pind.


November
Vi deltog i indendørs stævne i Vallensbæk Kayne havde et super løb og førte SPÅ bedst af 2 efter første løb, men måtte se sig henvist til en flot 4. plads efter 2. løb.

Dagen efter havde Godis sin udstillings debut i Karlslunde hallen. Han vandt Baby klasse hanner, som den eneste af 7 med SL og blev BIM Baby.
Angel deltog i begynderklassen i agility til HHV's afslutning, hvor hun blev nr.2 med kun en enkelt vægring.
Marie Hanssons nye agility bog "Agility på enkelt vis" udkom og denne gang med hele47 af mine billeder i. Det har været utroligt spændende at være med i sådan et bog projekt.

December
Preben og Godis har været til Hvalpe agility kursus hos Sarah Lorentzen, sammen med Godis' søskende og Christines Breezy.

Vi er begyndt at svømme med hundene i Mandsholm hundesvømmehal i Tølløse.

Året sluttede med en dejlig nytårs aften med nogen af Vores bedste hundevenner, tilsammen var vi 5 personer og 15 Sheltier :-)

1 kommentar:

Shetla sagde ...

Nøj, hvor har I nået meget i 2007. Jeg tror det er en rigtig god ide, sådan at gøre status og minde sig selv om alt det positive. Det må give en god energi at starte det nye år med.

Som opdrætter er jeg så glad og taknemlig for hvor godt det går Zinnia hos dig. Tak for alt det sjov hun får lov at have sammen med dig.

Godt Nytår!
Kram fra Nanna