mandag den 23. januar 2012

En forrygende weekend

Torsdag var Zushi til kollektiv HD røntgen fotografering. Vi var 5 personer med i alt 6 hunde, fra nærområdet. Vi mødte op hos Frederiksberg dyreklinik kl. 13. Og så foregik det ellers på samlebånd hund 1 blev bedøvet og kom derefter indtil fotografering, imens blev hund nr.2 bedøvet. Og sådan gik det ellers slag i slag. En hund havde de svært ved at tage billeder af, så det var ikke sikkert at billederne var gode nok. Ellers gik alt som planlagt og jeg kunne gå derfra med en vågen Zushi kl. 15. Så var det bare at vente...
Allerede næste eftermiddag var resultaterne på hundeweb, samt i vores mailboxe. Undtagen den ene, hvis billeder ikke var gode nok. Alle 5 havde A hofter og de 4 der havde fået AD foto havde AD 0. Så det kunne ikke være bedre.
Lørdag morgen kørte jeg til Fyn. Vi havde tilmeldt Godis og Zinnia til DCH stævne, men Preben måtte blive hjemme pga. meget arbejde. Jeg fik lov til at tage Godis med og løbe med ham :-). Stævnet blev holdt i Nørre Åby i to ridehaller. en hvor små og mellemhunde løb og en hvor de store hunde løb. Det var hundehamrende koldt, men nogle fine haller og godt underlag. Hjælperne var super og det var banerne også. Jeg skulle jo have byttet lidt rundt på nogle starter, da Godis jo var tilmeldt med Preben som fører og Godis og Zinnia så nogle gange skulle starte med få hunde imellem. Der var virkelig service på, nogle gange kom de ud og spurgte mig hvordan jeg ville starte. En super god indsender. Vi startede med at løbe AG3, hvor godis fik feltfejl på A-et og Zinnia var fejlfri. Godis var dog lidt hurtigere end Zinnia, men Zinnia vandt og Godis blev nr.4. Næste klasse var AGÅ. Her sprang Godis balancefeltet ret tydeligt, men løb ellers et super løb. Zinnia var fejlfri og vandt klassen. I SPÅ fik Zinnia en vægring, men så var Godis fejlfri med et super løb og vandt klassen med 2 sekunder til nr.2 :-). Sidste klasse var SP3. Her blev begge hunde disket. Godis løb ellers flot, men gik i et forkert tunnelhul. Zinnia var her og der og allevegne. Jeg overnattede hos Carsten og Pia og vi havde en hyggelig aften sammen med Søster og Morten.Jeg fik også afprøvet mit nye kamera indendørs med det lysstærke objektiv. Og nu kan jeg søreme tage indendørs billeder af agility :-)
Søndag startede vi med AG3, hvor begge hunde blev disket. I AGÅ fik Godis en feltfejl på A-et, men havde ellers et godt løb. Zinnia var fejlfri og vandt klassen. Så kom SPÅ, som var en rigtig racerbane. Godis løb et forrygende løb, men havde lidt store sving nogle steder. Zinnia løb et pænt og hurtigt løb, men jeg syntes ikke at hunaccelererede som Godis på et stykke, hvor de bare skulle race afsted. Hun havde dog korte buer og en meget optmal vej rundt på banen og vandt klassen foran Godis. De var inde for samme sekund :-)Jeg valgte at trække Zinnia fra SP3, da hun virkede som om hun ikke havde så meget energi. Så hun fik et par timers pause. Godis løb så et superflot løb i SP3. Jeg var helt høj efter det løb. Godis vandt klassen :-)

Zinnia kvalificerede sig til finalen som nr.1 og godis som nr.3. Godis blev desværre disket i finalen, men han løb et super løb. Zinnia havde samlet kræfter og hun elsker jo stemning og publikum, så hun fyrede den virkelig af. Det resulterede i et fejlfrit løb og en supertid og vinder af finalen :-)
Sikke et stævne - har vist aldrig oplevet at vinde så meget. Zinnia vandt 5 ud af 8 løb og Godis vandt 2 ud af 9 løb og blev nr. 2 i ét. Det vil sige at jeg stod som vinder af 7 af de 9 klasser jeg deltog i :-) Jeg var så heldig at dette stævne havde nogle super fede præmier i form af gavekort til Dalum dyrehandel og Loppetjansen, som jeg vandt gavekort for henholdsvis 1200 kr og 700 kr fra, samt 3 letvægtsspring fra Hans Peter dinesen.


Godis og Zinnia med præmierne

1 kommentar:

Hanne sagde ...

Kæmpe tillykke... det er da den perfekte måde at starte sæsonen på..;o))