torsdag den 14. april 2011

Zushi klar til at møde sin svenske familie

Ugen startede sædvanlig vis med træning hos Johanna.Ugens challenge var at hunden skulle gå 8-tal mellem 2 genstande imens føreren gik rundt om hund og genstande. Føreren skulle have hænderne på ryggen. Jeg havde fået trænet et par gange, men var kommet i problemer, da jeg skulle bevæge mig rundt. For så blev det pludselig et helt andet billede for Zushi. Der var ingen der bestod ugens challenge, så den gik videre. Helle med Jazz havde taget springstøtter med, som hun brugte til øvelsen. Zushi blev helt fjollet og meget fokuseret på de springstøtter, for det var noget hun kendte og kunne lide, så hendes koncentration var på et meget lavt punkt. Men sjovt at se hvor meget hun allerede forbinder agilityforhindringerne med noget sjovt.
Torsdag var Preben og Godis til træning i Ringsted. Og Zushi og jeg fik den fjerde to-do liste fra Silvia Trkman. Langdistancekurset med Silvia Trkman er virkelig alle pengene værd. -Kurset strækker sig over 3 måneder. Hver 14. dag får man en ny To-do liste. Der er typisk 5 - 6 ting man skal træne. Der er alt fra øvelser, som "elefanten" til "eksperimenter med forskellige måder at lege med din hund på og find ud af hvad der er dens yndlingsleg". Man videofilmer så så mange af sine træningspas, som man har lyst til og uploader dem på en fælles side, hvor man så får feedback fra Silvia. Man får samtidig glæde af at se dee andres videoer og Silvia's kommentarer og kan få inspiration fra dem.
Onsdag ringede dyrlægen og fortalte at Zushi havde antistoffer nok til at komme med til Sverige :-) Jubii! Så kan vi have et rigtigt hvalpetræf til Gåsahoppet. Alle 4 hvalpe kommer, samt deres far, farmor, morbror, halvmorbror og flere andre slægtninge. Det bliver så hyggeligt :-)
Om aftenen startede træningen på NOA-gård op igen. Zinnia var super god og havde specielt nogle gode vipper :-)
Torsdag og fredag trænede vi tricks og Zinnia fik lidt rally træning. Fredags skovturen blev droppet, fordi det stormede.
Lørdag over middag mødtes vi med Vicky og Zimba ved Kongskilde fritidsgård ved Sorø. Vi gik en tur med alle hundene og Vicky tog billeder undervejs. Vejret var skønt og hundene og vi hyggede os. Da vi kom tilbage til bilerne, var der gået 3 timer... Så kørte vi hjem og fik noget sen frokost og sad bare og sludrede og hyggede os. Det var en super hyggelig dag - nøj hvor 7 timer pludseligt går hurtigt:-)
Søndag morgen tog Preben og Godis til Vedbæk, for at gå kursus for Jørgen Telquist. Jeg tog til Hasselgård, for at holde de to sidste kurser i vinterens kursus forløb. Efter kurserne havde jeg halle en time for mig selv, hvor Zinnia og Zushi fik trænet fremadsendelser og skift bagved tunnel.

Ingen kommentarer: