tirsdag den 26. april 2011

Certifikat til Godis og Zinnia


Ugen startede sædvanen tro med træning hos Johanna. Ugens challenge var at udføre 5 forskellige øvelsr med én remedie. Man fik ét point for hver øvelse + 1 bonus point, hvis øvelsen indeholdt noget med at bakke eller apport.
Jeg havde valgt en bamse, som remedie. Zushi kunne kramme bamsen, bakke op på den, gå rundt om den, gemme sig bag den og skubbe den med snuden.
Diana med Carla vandt ugens challenge. Der var stadig ingen, der kunne den gamle challenge, som nu har kørt i nogle uger.
Tirsdag var Preben til træning i Ringsted. Onsdag var jeg til træning på NOA-gård og Preben var til træning i Lejre.


Torsdag eftermiddag gik turen til Sverige. Fredag morgen startede konkurrencerne til Gåsahoppet. Fredag bød på 2 disk ud af 3 mulige til Zinnia og mig. Vi løb fejlfrit i SP3 og blev nr. 2 efter Kid, som er kuldbror til Zushi's mor. Preben og Godis havde nogle ok løb, men der var lige et eller andet i alle løbene og det blev til 3 disk.
Lørdag lagde vi begge ud med disk i en ellers nem SPÅ. Preben og Godis havde et rigtig godt løb, men desværre hoppede Godis imellem hjulet og rammen.
Så tog vi os sammen og løb 3 fejlfrie løb, som vi alle vandt. AGÅ, SP3 og AG3. I AG3 betød det at Zinnia vandt cert'et og dermed blev Svensk Agility Champion. I SP3 løb Preben og Godis fejlfrit og de gjorde det så godt, at det kom ind på en 4. plads OG VANDT CERT'ET :-) Så nu har Godis svensk hopp cert. Så mangler han "bare" 3 danske cert'er ;-)
Efter vores løb fik Zinnia massage af en hundemassør, som jeg havde vundet gavekort til dagen før.

Lørdag havde vi et lille hvalpetræf med Zushi's søskende Zen og Happy. Vi fik taget en masse billeder. Også sammen med hvalpenes far og farmor. Ziggy kom lidt senere og jeg fik desværre kun set ham på afstand, men han lignede fuldstændig Zen og Zushi.
Zushi klarede det rigtig flot at være i hallen. Hun gik fri ved fod inde mellem alle mennesker og hunde og kunne stadig holde flot fokus på mig. Hun var ret imponerende.

2 kommentarer:

Hanne sagde ...

Kæmpe tillykke til begge vovser..;o)) det er SÅ flot.

Jeanette hardis sagde ...

Tillykke med de flotte resultater :)