fredag den 15. april 2011

Nu ligner det fri ved fod :-)

Så står weekenden for døren og den bliver fuld af aktiviteter, så jeg må hellere få skrevet om første del af ugen nu :-)
Mandag var vi til træning hos Johanna. Vi havde ikke fået trænet så meget på den gamle challenge med 8-tal, men havde rimeligt gode fremskridt med øvelsen til træning. Ugens anden challenge var slalom på tid. I kan se video her under. Zushi havde næst hurtigste tid, kun slået af Helle og Jazz.

Preben og Godis var til træning hos Sarah.
Tirsdag var det hjemme dag for os alle og det var regnvejr, så det blev til lidt indendørs trick træning.
Onsdag var jeg til træning på NOA-gård med Zinnia. Vi får altid løbet nogle udfordrende baner, hvor man kan få testet hvad man kan og hvad man ikke kan. Det er lige sådan noget træning Zinnia og jeg har brug for. På selvtræningsbanen var vippen. Og den fik jeg så trænet med belønning efter. Det gik rigtig godt.
Torsdag var det tid til at få videofilmet vores træning fra Silvia Trkman puppy class. Den ene af øvelserne kunne jeg ikke filme med kameraet på stativ, så jeg måtte have lidt hjælp af Preben, som kameramand. Vi havde til opgave at observere hvornår hunde blev vild og accelererede meget og så skulle vi sætte kommando på. Zushi accelererer godt når man kaster legetøj, men hun er helt suveræn når man sender hende frem igennem en lang lige tunnel og hen til sit legetøj.
Her er de tre videoer med øvelserne fra den fjerde to do liste på Silvia Trkman kurset.

Jeg uploadede videoerne om aftenen og fik feedback på videoerne samme aften. Og det er altid super god feedback man får. Jeg er utroligt glad for at jeg meldte mig til det kursus, selvom der selvfølgelig er en del video arbejde også, men det er jeg jo vant til.
Jeg er super glad for Zushi's "heelwork". Nu ligner det rigtig "fri ved fod" og hun kan på begge sider :-)

I dag har alle 6 hunde været til dyrlægen for at få ormekur, så de er klar til at rejse til Sverige.Rart at få det klaret, så man ikke skal tænke på det i næste uge.

1 kommentar:

Mette sagde ...

Tack för informationen om kurse, skall bli duktigare på att filma. Zushi ser jättefin ut.