søndag den 13. september 2009

Træningen

I øjeblikket træner vi to aftener om ugen. Tirsdag er vi i Ringsted hvor vi træner hos Dorthe Johnsen. Det er rigtig god træning, og Dorthe, som jo også selv er udtaget til landsholdet med Djohs, ved hvad der er vigtigt at træne her op til VM. Sammenholdet er rigtig godt og vi har nogle rigtig hyggelige og gode træningstimer.

Om fredagen træner vi så hos Børge og Jeanette, som kun bor et kvarters kørsel fra os. Her er det Sarah, der underviser. Og det er også super godt. Sarah kender vores svagheder og ved hvad der er vigtigt at træne på. Sarah skal jo også selv med til VM i år. Her har vi også en rigtig hyggelig træningsgruppe.
Jeg har faktisk aldrig før fået så meget fast træning med Zinnia før. Det er rigtig fedt at få trænet på større moduler end dem vi selv plejer at stille op, og jeg synes også det har hjulpet – set ud fra at vi har fået flere fejlfrie løb i år.
Hjemme i haven træner vi noget slalom indgangs træning i øjeblikket og så selvfølgelig A-bræt og balance.
Der har ikke været så meget tid til at træne med Angel på det seneste, Dusty og Kayne har heller ikke fået trænet så meget, da det er Godis, der bliver fokuseret mest på.
Jeg har lavet lidt med Angel når vi er til træning i Ringsted. Så får hun lige lov til at løbe en kombination eller to. Jeg håber på at kunne finde tid og lejlighed til at deltage i et DGI agility stævne med hende i løbet af efteråret eller vinteren.

Ingen kommentarer: