søndag den 13. september 2009

Fælles DM

Det første Fælles DM blev holdt i Fredericia. DCH Vejle, stod som arrangør og de gjorde det super flot. Om lørdagen var der hold DM.
Preben deltog på holdet ”Oldies and Goldies” med Godis. Og på holdet ”Rockerne fra ”Stenløse” ” med Kayne. Jeg selv deltog på holdet ”Landet rundt på ny”, som meget ligner vores hold i konkurrencen om Årets AG- hold. Her var Duddi udskiftet med Diesel og Dorte med Baresi var udskiftet med Dorthe og Djohs.

I springløbet havde vi tre fejlfri hunde og den hurtigste tid. ”Oldies and Goldies” havde lidt tidsfejl og ”Rockerne fra Stenløse” havde 4 disk…

I Agility løbet lagde Chip ud med et fejlfrit løb, Zinnia fik fejl på A’et og rev en pind, Djohs fik fejl på bommen og Diesel løb fejlfrit. Holdet der lå nr. 2 havde også 5 fejl, så det kom an på tiden. Det endte med at ”Landet rundt på ny” vandt DM for mellem hold. Preben og godis løb et super AG-løb, men ved tredje sidste forhindring løber Godis bagom ryggen på Preben og i et forkert tunnel hul – disk. Hvis de var kommet fejlfrit igennem banen havde deres hold vundet…
”Rockerne fra Stenløse” inkasserede igen 4 disk.

Om søndagen skulle der løbes individuelt DM. Det var første gang at jeg var udtaget med Zinnia. Det er faktisk 5 år siden jeg sidst har deltaget til et individuelt DM. Zinnia løb et flot og fejlfrit springløb og førte med et sekund til nr. 2. og yderligere et sekund til nummer 3.
Så skulle vi bare igennem AG-banen. Jeg vidste at vores A-bræt ikke kørte særligt godt. Da zinnia havde sprunget A-et flere gange til samlingen i weekenden før og også om lørdagen til hold DM. Zinnia har løbe – A, så jeg korrigerer hende på ingen måder på A-et. Zinnia løb et flot AG løb, men sprang selvfølgeligt stort på A-et – ØV, der røg det DM. Zinnia var sammenlagt 4 sekunder hurtigere end vinderen, som blev Jannie og Cody og der skal hermed lyde et stort Tillykke til mine to gode kollegaer, som jeg deler kontor med til hverdag.
Zinnia endte på en 7. plads, som den hurtigste med 5 fejl. Hun havde desuden den 2. bedste tid i agility løbet, kun slået af Jesper og Indi, som leverede et kanon flot agility løb, men de kunne også løbe helt uden pres og bare satse alt, da de var disket i første løb.
I lille klasse lå Zinnia’s Søster Emsi nr. 3 efter springløbet. Nr.2 var Olsen og nr.1 var Unique. Emsi leverede et super agility løb, Olsen kunne ikke følge trop med tiden, men var fejlfri. Unique løb et super løb, men fik en vægring på 2. sidste forhindring.
Så Danmarksmester individuelt lille blev Jesper Kjær med SHETLA’S EMSI AT EQUINOX (Emsi) STORT TILLYKKE til søster.

Ingen kommentarer: