torsdag den 9. oktober 2008

En Ups'er

Onsdag i sidste uge startede jeg op med at undervise et par kursister i agility. Træningen foregår på Hasselgård og som vejret så ud den dag, var jeg lykkelig for at undervisningen foregik indendørs :-) Der var i alt 5 kursister, som delte 2 timer. Træningen fortsætter de næste 10 uger, hvor vi mødes hver anden onsdag.

Torsdag Synes Zinnia ikke det var særligt sjovt at skulle være i indhegningen i stuen, da jeg skulle gøre foder klar til hundene, så hun sprang over det 70 cm høje hegn, så ubesværet at jeg ikke hørte det. Godis var hurtig på aftrækkeren og i løbet af et splitsekund sad de to hunde sammen... UPS! Jeg fik skubbet de to ind i køkkenet og de andre ud i bryggerset. Og så måtte jeg bare vente. De sad sammen et stykke tid og jeg nåede da at ringe til Preben og fortælle at Godis godt kunne finde ud af at parre... Det har Dusty jo aldrig kunnet finde ud af.

Jeg besluttede ret hurtigt at Zinnia ikke skulle have hvalpe. Det havde jeg allerede besluttet og det var faktisk planlagt at Zinnia skulle steriliseres til december. Det kunne ellers være en interessant kombination med Godis og Zinnia. Men de er begge i den store ende og har søskende, der er endnu større, så risikoen for at lave nogle for store sheltier var ret stor. I stedet for at behandle Zinnia med hormoner for at fjerne eventuelle hvalpe, valgte vi at fremskyde sterilisationen.

En ung Afghaner klar til start
Lørdag var jeg hos Vores "næsten naboer" Bamse og Lone for at se Lure Coursing. Det var Myndeklubben, som havde arrangementet og det var vældig spændende at se de mange forskellige racer løbe. Jeg fik også taget et par billeder, men det er godt nok svært at fange hundene og få billederne skarpe.

Bamse og Lone's Irske ulvehund Gizmo

Mandag blev Zinnia kørt til dyrlægen om morgenen og hun var klar til afhentning efter sterilisationen kl. 17. Hun var noget "bedugget" og tilbragte resten af aftenen og natten i bur.

Tirsdag og onsdag har hun været med på arbejde og nu ser hun ud til at være blevet sig selv igen. Hun er også blevet sluppet sammen med de andre.

Onsdag eftermiddag fik alle hundene kødben fra slagteren og det var selvfølgelig et hit.

Dusty
Godis
Zandy
Angel
Zita

Zinnia

1 kommentar:

Bluedog sagde ...

Hm, I kunne ellers godt have afsat en kæmpe-sheltie til mig, jeg ville have eeeeelsket at få en efter de to:o)

På den anden side ville jeg nok få lidt af et kultur chok, hvis den var ligeså artig som Godis....det tror jeg slet ikke jeg ville kunne finde ud af....nu er jeg jo vant til Saki;o)

Meeen, nu kan Godis vel næppe kalde sig Silas mere, ovenpå ups'eren, hi, hi:o)