mandag den 5. maj 2008

Agility stævne DKK Int. Hillerød

Billeder fra Hillerød kan ses her: http://picasaweb.google.com/gittehof/AgilityDKKIntHillerD
Lørdag startede dagen med AG3. Preben og Kayne lagde ud med god fart, men Kayne springer sidelæns af vippen, noget som han har gjort flere gange før, så Preben vælger at tage vippen om og støtte Kayne og dermed var de disket.
Næste løb er SPÅ hvor Preben og Kayne løber et flot og hurtigt løb, men i slutningen glemmer Preben banen og de bliver disket... Zinnia løber et godt og hurtigt løb og vi ender på en 2. plads, kun slået af en finsk Border terrier.
Agility åben går knapt så godt. Kayne løber mellem hjulet og rammen og bliver disket. Zinnia springer feltet på A'et og så springer hun også feltet på bommen, hvorefter jeg vælger at sætte hende tilbage på bommen og bliver dermed disket. Vi deltager begge med hver vores hold i konkurrencen om årets agility hold. Preben og Kayne deltager på holdet "Puhaaa" sammen med Ann-Britt og Diesel, Dorthe og Djohs, Jørgen og Toby samt Tina og Chargo. Jeg deltager med Zinnia på holdet "Wowchesky" sammen med Ann-Britt og Duddi, Dorte og Baresi samt Pia og Chip. Lørdag havde alle tre mellem hold tre fejlfrie hunde. Zinnia havde den hurtigste tid af mellemhundene.
Zinnia's AG2 løb var ikke noget at skrive hjem om. Feltfejl på A'et, Feltfejl på bommen, hvor jeg satte hende tilbage og blev disket. Derefter kogte hun over og løb ud af 3. sidste port i slalom og rev 2 spring...
Søndag startede med AGÅ Kayne lagde igen ud med en super flot start, men da han skal sendes i modsatte tunnelhul og er kommet forbi det forkerte hul, vender han om og suser ind i det forkerte hul - disk igen. Zinnia springer igen feltet på A'et og så løber hun også i det forkerte tunnelhul, jeg sender hende over balancen hvor hun springer feltet, jeg vælger at sætte hende tilbage, på trods af at jeg er disket og forlader derefter banen ad den hurtigste vej.
I SPÅ løber Zinnia et godt og hurtigt løb, hvor hun dog et par steder er hæmmet at at jeg ikke kan følge med... Så hun løber og kigger bagud efter mig. Vi ender på en 4. plads. Preben og Kayne løber et rigtig flot løb, men Kayne suser udenom spring nr.11 og Preben fortsætter, så blev de disket, men havde et rigtig godt løb.
Flying Zinnia :-) Foto: Lene Wöhliche

SP3 var en rimelig svær bane, men her tog Preben sig virkelig sammen og ham og Kayne leverede et super løb og vandt klassen foran Dorthe og Djohs. Zinnia starter i fin stil, men endu engang får jeg placeret mig forkert fordi jeg ikke kan nå på plads. Jeg kan derfor ikke komme til at trække nok i Zinnia inden slalommen og det resulterer i en indgangsfejl. Resten af løbet kører fint og vi ender på en 5. plads efter fire champions...Dagens sidste løb er agility hold. Holdet "Wowchesky" førte foran "Puhaa" efter første dag. De to første hold har alle mindst 2 disk hver, så vi skulle "bare" igennem uden disk. Duddi løb fejlfrit, Baresi blev disket, Chip fik en fejl og Zinnia fik 15 fejl. Hun sprang feltet på A'et, rev en pind og fik en vægring på balancen, da jeg skulle prøve at løbe fra hende, men bedst af alt, så fik hun feltet på balancen :-)
Her kan de fleste af Vores løb ses: View this montage created at One True Media
DKK int. Hillerod

Videoen er helt klart bedst med lyd på ;-)

2 kommentarer:

Shetla sagde ...

Flying - ja, det skal jeg love for. Det ser helt vildt ud.

Gitte Hoffmeister sagde ...

Ja, og hun kommer helt over springet uden at rive ned.