torsdag den 29. maj 2008

Første gang til rally lydighed

Ja, så fik vi også prøvet rally lydighed. Onsdag aften tog vi til Winnie i Stenlille, hvor der er rally træning en gang om ugen. Preben havde Dusty med og jeg havde Angel med. Dusty skulle prøve det for at have en alternativ beskæftigelse til agility og Angel skulle prøve det for at få nogle nye indtryk.
Da vi mødte frem, fandt vi ud af at vi kendte næsten alle deltagerne på holdet i forvejen :-) Det var rigtig hyggeligt.
Der var sat en øvet bane op, som vi gennemgik med træneren og derefter selv gik igennem uden hund et par gange.
Derefter gik vi banen igennem en efter en. Angel var svær at få kontakt med, men de øvelser, som vi havde trænet på udførte hun fint. Nu skal det lige siges at Angel jo ikke på noget tidspunkt er blevet trænet grundigt i lineføring og fri ved fod og det gør jo det hele noget sværere. Angel følte sig godt tilpas på pladsen og Winnie var sød til at give hende en masse guffer.
Dusty var meget ivrig første gang han var på banen, han ville helst drøne afsted. Han var virkelig tændt og meget glad for at lave noget. Efter en kaffepause gik vi banen igennem igen. Denne gang synes jeg det var som om Angel tøede op efter springet på banen, hun var bedre at arbejde med og virkede mere glad. Da vi kom i mål stod Winnie klar med en masse lækre guffer og det varede ikke længe før Angel stod og hoppede op og ned ad Winnie ;-)
Dusty var meget mere fokuseret i anden gennemgang og det gik rigtig flot.
Nu er der desværre sommer pause fra rally, så vi må øve os lidt herhjemme så vi er klar når træningen starter igen.

Ingen kommentarer: