søndag den 18. maj 2008

Dustys 9 års fødselsdag.

I går var det Dusty's tur til at have fødselsdag. Jeg havde ikke lige tid til at få skrevet om det i går, men han fyldte jo heller ikke rundt, eller halvrundt ;-)

Torsdag var jeg og Zinnia på agility kursus med Jenny Damm. Kurset blev holdt hos Peter Crone. Kurset var en del af min fødselsdagsgave fra Preben :-) Zinnia løb godt og Jenny var meget tilfreds med hende. Vi havde en hyggelig dag og fik lige finpudset nogle af de ting, som vi har trænet før. Jenny's handling er blevet mere foreneligt med Greg Derrett handlingen, synes jeg. Man sørger for at lægge sine skift på vej mod den næste forhindring på samme måde. Derudover er man så mere nuanceret og forbereder hunden mere når den skal dreje snært om springstøtterne. Serpentinerne bliver udført ens i begge systemer. angel var med som tilskuer, for at få lidt nye oplevelser. Hun klarede dagen fint og blev mere og mere modig som dagen gik. Hun var også med ude på vejen og gå flere gange og kunne til sidst gå helt afslappet derude.

Fredag havde vi familien på besøg og Zita fik fødselsdagsgave af mine forældre. Vi fik taget familie billede af hele Sheltie familien.

Coco - Trunte - Liza - Zandy - Zita - Zille - Zinnia - Godis - Kayne - Dusty - Angel

Her er det Zita, som sidder hos min mor og har sine to halvsøstre på hver side. Zandy på 9½år og Zille på 8 år.Zita får sin fødselsdagsgave - en plyshest.

Dusty startede fredagen med at kaste op og have dårlig mave, han havde en del smerter, så han kom en tur forbi dyrlægen og fik noget smertestillende og noget antibiotika. Og så står den på skånekost de næste dage.

Lørdag var Preben på agility kursus hos Tina Mette. Denne gang var temaet "fart og motivation" Preben havde både Kayne og Godis med. Han trænede mest med Kayne, men Godis fik også trænet noget og han gjorde det rigtig godt. Næste del af kurset holdes d. 31. maj.

Jeg var til agilityopvisning i Bernstorffsparken og havde Zinnia og Angel med. Vi kørte sammen med Lene med Toxy og Pia med Vaxo. Angel tog bilturen fint, det var første gang hun kørte i bil uden at være i bur, men det tog hun fint. Hun lå sammen med Toxy på bagsædet. Da vi ankom til området omkring parken var der fyldt godt op med biler, så vi måtte parkere et stykke der fra. Derfor fik vi en lille gåtur i et stærkt trafikeret område. Jeg synes Angel klarede det flot.

Vi mødtes med 20- 30 agilityudøvere. Det var Sarah Lorentzen der sammen med Brogården havde arrangeret en agility opvisning, som reklame for Chudleys hundefoder. Vi fik alle T-shirts med log og hundene fik røde liner og halsbånd. Der var et fint dækken til 4 af hundene og vi var å heldige at to af dem netop passede til Zinnia og Toxy.

Agilityopvisningen startede med at de store hunde løb en hel agilitybane. Dernæst kom mellemhundene på, de skulle løbe en halv agilitybane, hvor de skulle løbe tæt efter hinanden, der var kun 2 -3 forhindringer imellem dem. Det fik publikum op at køre, de hujede rigtigt, så vi måtte tage en omgang mere, desværre slog Zinnia sig i tunellen i anden omgang, så hun kom gående ud af tunellen og jeg bar hende ud af banen. Bagefter var der ikke rigtig noget at se på hende, så hun fik lov til at løbe knock-out'en, men jeg pacede hende ikke, var blevet lidt obs på hvordan hun løb og om hun havde ondt. Hun smuttede ud af 2. sidste port i slalom og vi løb i mål. Vi løb mod Lene og Toxy og de løb super godt. De kom i mål 2 - 3 forhindringer før os.

Imens vi løb opvisning sad Angel i bur. Hun klarede dagen rigtig flot og blev kun bange få gange, men fattede sig hurtigt igen.

Foto: Hans Hoffmeister og Lene Wöhliche


2 kommentarer:

Christine Andersen sagde ...

Hej med jer (-:

Tak for en hyggelig dag i parken.
Godt at Zinnia blev "rask" igen.

Christine & co.

Anonym sagde ...

Mange tak! Så du har også haft födelsedag, så må jeg sige tillykke i efterskudt. ;)
Og tillykke til Zita og Dusty også selvfölgelig! ;)