torsdag den 16. januar 2014

International Agility i Sverige

Sidste weekend i november tog jeg til Vårgårda i Sverige. Det var endnu engang det eftertragtede CACIAG, der fik mig til at rejse afsted. Jeg havde valgt at bo på vandrehjemmet på stedet, ligesom sidst. Da klasse 1 skulle starte om lørdagen, ventede jeg med at køre til tidligt lørdag morgen, så jeg kun skulle have en enkelt overnatning. Første start var AG3 med Zushi. Zushi var fremadrettet på balancen og fik fint sit felt, men tog så et forkert spring. Ellers var det et fint løb og Zushi havde pænt drive.

Næste løb var SP3 med Zinnia. Det var et super løb og Zinnia var virkelig tændt. Jeg kunne godt mærke at svømning to gange om ugen, som hundene har gjort den sidste måned, det har givet godt med overskud. Et super løb, og så er jeg ved at løbe ind i sidste forhindring, hopper til siden og Zinnia trækker med til siden og løber udenom sidste forhindring...

Så gælder det AG3 med Zinnia. Vi løb et super løb, men men men Zinnia får desværre en nedrivning. Kommer i mål på 2. bedste tid 0,1 sekund fra vindertiden :-(

Så gælder det Zushi's SP3. Hun løber rigtig godt og med små buer og perfekte drej. Desværre vælger jeg at handle lidt dumt på vej mod slalom, så Zushi bliver usikker på indgangen, så det bliver en vægring. Ellers et rigtig godt løb.

Jeg havde selv taget mad med hjemmefra, som lige skulle varmes. så hundene og jeg kunne rigtig slappe af på værelset uden at skulle ud at køre. Det var rigtig skønt.
Næste morgen startede Zushi med AG3. Hun får en flyver på vippen og så springer hun feltet på balancen. Jeg kan se at hun tager farten af hen over balancen og kigger på mig. Og så tager hun et forkert spring efter balancen. Ja ja, det kommer når vi begynder at træne regelmæssigt igen.
Zinnia bliver disket i SP3, men har egentlig et godt løb.
Så kom vi til den vigtige AG3 med Zinnia... Zinnia er meget tændt og starter som skudt ud af en kanon. Der er en svær passage efter vippen, som gør at jeg skal være foran hende, og det er et af vores problemer. Samtidig vidste jeg at den dommer var meget streng med at vippen skal være helt i jorden. Så jeg havde planlagt at sende hende ud og springet inden vippen og så løbe i position, så jeg kunne stoppe hende på vippen. Dommeren dømmer desværre fejl (selvom jeg mener at den er der, da hendes bagben bliver på vippen), men inden jeg når at se mig om, er Zinnia strøget op på A'et og er disket :-( Øv, så skulle det heller ikke være denne gang. Men jeg synes at jeg havde satset i alle mine løb og sagt til mig selv at vi selvfølgelig kunne klare det og vendt alle negative tanker til positivt.

Sidste løb var Zushi's SP3. Jeg havde jo ikke rigtig regnet med Zushi inden det her stævne. Hun træner ikke på noget hold, så det er kun blevet til ca. 10 minutters træning i hallen hver 14. dag. Men om lørdagen havde hun et dejligt drive. og tøvede ikke på forhindringerne, som hun har haft problemer med. Så i denne SP3 pressede jeg lidt mere på. Hun tøver lidt i starten af slalomen, men kommer så op i fart. Og det bliver til et fejlfrit løb. Et løb jeg var super glad for. Det blev til en 8. plads ud af 89 hunde. Og flere af de hunde der stor før hende var tidligere eller nuværende svenske landsholdshunde. Det viste sig også at de 7, der stod foran os alle var champions, så cert'et gik til Zushi, som hermed også blev Svensk Hopp Champion :-) Det havde jeg ikke lige forventet inden vi tog afsted.

Ingen kommentarer: