mandag den 22. april 2013

Zinnia til agility konkurrence i Malmø.

Lørdag d. 23. marts tog Zinnia og jeg til Malmø for at prøve lykken til Internationalt agility stævne. Vi jagter det udenlandske CACIAG.
Zinnia var tændt og løb stærkt, men jeg havde desværre overset en fare med et forkert tunnelhul i AG-løbet, som Zinnia så smuttede i. Resten af løbet gik super. I SP3 var vi fejlfri, men blev slået af en lynhurtig Kelpie.
Kelpien hører egentlig til i stor klasse, men i Sverige må man godt deltage med sin store hund i mellemklassen, hvis hunden er mellem 43-45 cm høj. Egentlig synes jeg at det er en god idé, fordi det giver mange hunde på grænsen en god mulighed for at have det sjovt med agility. Man kan så ikke deltage på landshold, men kæmpe for at blive udtagettil landets mesterskab. Og jeg har det helt fint med at blive slået af en super dygtig hund, som kune er en smule større end Zinnia. Så må man jo bare selv gøre sig bedre.
Men jeg synes at det er lidt grotesk, når man til et internationalt stævne ikke må deltage med sin hund mellem 43-45 cm i den internationale AG klasse og derfor deltager uden problemer i stor klasse. For derefter at deltage i mellem klasse i springklassen...

Her er mine og Zinnia's løb.

Ingen kommentarer: