torsdag den 15. september 2011

Dania Cup

Vi tog fra Hundeferien fredag morgen og kørte direkte til Herlufsholm, hvor Dania Cup skulle holdes. Vi skulle hjælpe med at opmærke campingbåsene, lave campingplan og guide deltagerne på plads om lørdagen. Vi fik sat vores campingvogn op og så var det i gang med at opmærke campingarealet. Der blev arbejdet på højtryk hele fredagen. Lørdag var det stegende hedt fra morgenstunden. Heldigvis var vi 10 mand til at guide campisterne på plads.

Vi boede overfor Christine og hendes forældre. det var super hyggeligt og vi fik en masse god mad og drikkelse :-)

Søndag morgen startede konkurrencerne. Zissi var tilmeldt i AG1, SP2 og de åbne klasser. Zinnia og Godis var tilmeldt i AG og SP3 , samt i de åbne klasser.

Første dag gik ikke så godt. I SP2 valgte de desværre at sætte alle springende på max højde. Men kun i lille og mellem klasse. De store sprang 60 cm. Det har vi været ude for nogle gange i år. Kan ikke rigtig forstå hvad meningen med det skal være...

Zissi havde lidt svært ved den højde og fik to vægringer. I AGÅ fik hun flere vægringer på A og balancen og blev disket. Zinnia fik tre disk. Da det jo er noget tid siden, så kan jeg jo ikke huske alle detaljer, men har da heldigvis en resultatliste at gå ud fra, så det bliver et lille resume af resultaterne.

Mandag Blev Godis nr.3 i SP3 og stod lige efter cert'et, som blev snuppet af en Nordmand. Zinnia blev nr.6 i SPÅ og Zissi blev nr.2 i SP2.

Tirsdag løb jeg AGÅ med Godis, hvor han blev nr.5, Zinnia vandt SP3 og AG3, men snublede efterfølgende i AGÅ og måtte afbryde sit løb, da hun ikke støttede på bagbenet. Efter at have båret hende ud, var der ikke noget at se og hun gik fint. Zissi løb igen fejlfrit i SP2 og blev nr.3 og fik sin sidste pind og rykkede i SP3. Imponerende lille hund, som kun har løbet 5 løb i SP1 og 4 løb i SP2 og nu er i SP3.

Zinnia fik massage af Ann-Britt efter sidste løb og hun kunne kortvarigt mærke at Zinnia var øm, men det blev lynhurtigt løsnet op.

Tirsdag aften var der fest i hallen, hvor der var god mad, hygge og dans.

Onsdag var så en velfortjent hviledag for både hunde og mennekser. Jeg brugte hviledagen på at køre hjem og se til kaninerne, som jo havde været passet i over 1½ uge.

Torsdag blev Godis nr. 5 i SPÅ og Zinnia vandt SPÅ og AG3 og Zissi havde debut i SP3, hvor hun gennemførte med 10 fejl.

Fredag Blev Zinnia nr.3 i AGÅ, men på trods af fine placeringer som nr. 6, 1 og 3 i de åbne klasser kvalificerede hun sig desværre ikke til finalen. Man skal have 2 ællende AG løb og da Zinnia blev disket i den første AGÅ og måtte udgå skadet i den anden, så kunne hun desværre ikke blive kvalifiseret. Øv, det havde ellers været vores mål Sidste år kom vi heller ikke med i finalen til Fionia Cup. Der havde vi to 1. pladser og en 3. plads, men igen kun ét tællende AGÅ :-(

Preben og Godis derimod havde kvalificeret sig til finalen.
Lørdag var der ingen åbne klasser. Zissi løb sit første fejlfrie SP3 løb. Jeg måtte lave en del alternativ handling og det blev til mange skift bagved, hvorved Zissi konsekvent vendte den forkerte vej, så med 4 snurreture var tiden ikke optimal, men vi blev nr.14 ud af 54 hunde. Det synes jeg var ganske flot i det selskab.

Ugen sluttede af med Finalen, hvor Preben og Godis havde et fint løb, men desværre blev disket.

Det var en super uge, hvor Zinnia og jeg virkelig havde nogle super løb. Godis og Preben havde også nogle super løb og blev bedre og bedre for hver dag der gik. Zissi var en lille stjerne, hun blev også bedre og bedre for hver dag og mere og mere vild og tændt. Om aftenen når vi gik tur omkring agilitybanerne kastede hun sig til siden for at komme ind på agility banen :-) Ugen før havde hun kun tøvende gået over balance og a-brædt. I løbet af denne uge løb hun over begge forhindringer uden tøven. Vippen, løb vi dog udenom i hvert løb. Vi forsøgte ikke en gang. Jeg tror virkelig at Zissi nød at være med til et ugestævne.