lørdag den 27. juni 2009

Stævne i Vejen.

D. 13. - 14. juni var vi til internationalt agility stævne i Vejen.

Vi tog derover fredag aften og boede på en campingplads i Brørup. Om aftenen spiste vi sammen med Kaare, Marianne og Gaby. Det var rigtig hyggeligt.

Lørdag morgen startede konkurrencerne med AG1. Banen var rimelig enkel, men desværre var der vrøvl med mikrofonen, som larmede en del og det forstyrrede Godis. Han vægrede A-et og løb ud af slalom før tid.

Næste løb var SPÅ, hvor Zinnia løb fejlfrit og blev nr.2 efter Jesper og Indi. Kayne løb udenom et spring, men løb ellers fint. Dusty lagde ud med at knække en slalompind og måtte starte om, og fik et fejlfrit løb, som han vandt. I AGÅ tyvstartede Zinnia og jeg nåede ikke at reagere, så hun tog et spring bagfra. I AG3 løb Zinnia et fint og hurtigt løb, hvor handlingen fungerede fint på de svære steder. Men hun fik desværre feltfejl på A'et, og så faldt jeg efter vippen, det tog lige lidt tid at komme op på benene igen og få Zinnia guidet imellem to spring for at kunne fortsætte i mål. Der var ingen fejlfri i klassen, så vi blev nr.2 efter Natasha og Doobi.

Vores hold Wowchesky havde tre fejlfrie hunde i SP løbet. Prebens hold med Kayne havde også tre gennemførte løb.

Lørdag aften spiste vi sammen med flere fra Hillerød Hundevenner, på den kro, som lå lige overfor campingpladsen. Derefter gik vi tidligt i seng.

Søndag startede med SP2, hvor Godis havde god fart og gejst, men smuttede i et forkert tunnel hul. SPÅ så rigtig svær ud og mange var i tvivl om hvordan den skulle handles. Jeg satsede og lavede noget lidt alternativt handling, som fungerede super fint, jeg fik dog et lille stop foran et spring, men alligevel var vi hurtigst. Endda af alle størrelser. Og vi vandt klassen. Godis løb også et flot SPÅ løb, hvor han fik rigtig god fart på i slutningen.

SP3 var en ikke så svær bane. Starten kunne volde lidt problemer, men ellers var den ikke svær. Jeg havde satset på et blindskift efter tunnelen, men måtte erkende at det kunne jeg ikke nå, det gav så en snurretur foran et spring i stedet for. Men vi var fejlfri og blev nr. 2 kun 1/10 sekund efter Jesper og Indi.

I AG hold løb Zinnia et super AG løb, som var fejlfrit. Pia og Dorte kom også igennem banen og vi endte som det enste hold, der ikke blev disket og fik dermed point til konkurrencen om Årets agility hold.
Sidste klasse var AGÅ, Zinnia løb et godt løb med fin handling og små buer, men hun fik desværre fejl på A'et.
Så var det tid til at vende næsen hjemad mod Sjælland igen.

Ingen kommentarer: